ΑΠΟΕΛ: Με αποφασιστικότητα κόντρα στη Ρίγα

Με αποφασιστικότητα αντιμετωπίζει ένα ακόμη παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ (Πέμπτη 22/8, 20:00). Η Ρίγα αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο πριν από το Γιουρόπα Λιγκ και στοχεύει, μέσα από το αυριανό παιχνίδι να αποκτήσει το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Όπως σημείωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής Νταβίντ Γκαγέγο, «υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα και μεγάλη ικανοποίηση που επιτεύχθηκε ο πρώτος στόχος με την εξασφάλιση του Κόνφερενς Λιγκ. Μπορεί να μην πετύχαμε τον μεγάλο στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού δεν ξεπεράσαμε τη Σλόβαν αλλά βλέπουμε μπροστά», για να προσθέσει ότι βλέποντας τις ομάδες που συμμετέχουν στο Γιουρόπα Λιγκ, καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο και δύσκολο είναι το όλο εγχείρημα.

Ερωτηθείς για τις τρεις απουσίες, των Εντογκαλά, Σαρφό και Πέτροβιτς, απάντησε πως ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει το ρόστερ έτσι ώστε να αντικατασταθούν κατά τον καλύτερο τρόπο.

«Επιδίωξή μας δεν είναι να κατεβούμε συντηρητικά στο παιχνίδι, αλλά να κρατήσουμε μπάλα στο μισό του αντιπάλου. Αν όμως κάποιες φορές δεν σου βγαίνει το παιχνίδι, ακόμη και τα πιο απλά πράγματα, μην ξεχνάμε ότι δεν παίζουμε μόνοι μας, είναι και ο αντίπαλος στο γήπεδο, είπε με νόημα. Άλλωστε απέναντι στη Σλόβαν προσπάθησε η ομάδα του, έφτιαξε ευκαιρίες, όμως δεν ήρθε ποτέ το γκολ. Ο Ισπανός προτιμά να παίζει ψηλά η ομάδα του: «γιατί όταν βλέπω την μπάλα στην περιοχή μας αγχώνομαι».

Ανέφερε ακόμη ότι «σε αυτά τα παιχνίδια δεν κερδίζουν οι πιθανότητες αλλά το πώς θα προσεγγίσεις το παιχνίδι. «Έχουμε έτοιμο το πλάνο για το πώς θα ξεκινήσουμε τον αγώνα αλλά και για τα σενάρια κατά την διάρκεια του αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι το πλάνο του αγώνα και αυτοί που θα παίξουν».

«Είναι πολλές οι λεπτομέρειες που μπορεί να καθορίσουν αρκετά πράγματα, όπως και η εμπειρία, η οποία όμως από μόνη της δεν κερδίζει παιχνίδια».

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Αυγούστου 2024 - 22:53

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.