Οι σημαντικές απουσίες, ο Ντβάλι και το αντίο του Μπέλετς

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΡΦΣ Λετονίας. Στόχος για τους πρωταθλητές είναι να μπορέσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην Κύπρο με ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο ΓΣΠ. Ο Γκαγιέγο καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες Πέτροβιτς και Σαρφό, δυο βασικών ποδοσφαιριστών. Το πιο πιθανό θα δούμε επιστροφή Τεχέρα στο αρχικό σχήμα και βασικό τον Μάγιερ. Βέβαια, θα εξαρτηθούν πολλά και από τον σχηματισμό που θα επιλέξει αυτή την φορά ο Ισπανός προπονητής.

Στα μεταγραφικά δεν καρποφόρησε η μετεγγραφή του Λάσα Ντβάλι στην Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα από την Γεωργία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λόγος για μη ολοκλήρωση της μετεγγραφής ήταν το οικονομικό. Ενδιαφέρον για τον Ντβάλι υπάρχει και από την Ουράβα της Ιαπωνίας. Ο ΑΠΟΕΛ ενέγραψε τον Κωνσταντίνο Λαϊφη στην ευρωπαϊκή λίστα του αλλά είναι δεδομένο ότι είναι ακόμη ανέτοιμος. Σημαντικό για τους πρωταθλητές να δουν Ντράζιτς και Ελ Αραμπί να παίρνουν μπρος στο σκοράρισμα.

Σε μία άλλη εξέλιξη ο Βίντ Μπέλετς ανακοίνωσε το τέλος του από την εθνική ομάδα της Σλοβενίας. Σε ανάρτηση του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια, ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω το τέλος της καριέρας μου στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σλοβενίας. Όταν φόρεσα για πρώτη φορά τη φανέλα της, κουβαλούσα το όνειρο κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή. Όταν κοιτάζω πίσω, με πλημμυρίζουν πολλές αναμνήσεις. Μαζί πετύχαμε ένδοξες νίκες, ξεπεράσαμε δύσκολες ήττες και δημιουργήσαμε αμέτρητες αξέχαστες στιγμές. Ως άνθρωπος φεύγω πιο πλούσιος για πολλές ειλικρινείς και στέρεες φιλίες. Σλοβενία, σας ευχαριστώ για όλα! Θα είμαι πάντα ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου!».

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Αυγούστου 2024 - 09:10

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.