Η παρουσίαση του ρόστερ και ο πόθος του τίτλου

Ο Άρης πραγματοποίησε Διάσκεψη Τύπου στην οποία παρουσίασε το ρόστερ και μίλησαν μεταξύ άλλων Σπιλέφσκι, Γκογκνίτζε, Κβιλιτάια, Γκόλντσον, Κορέια και Σικόρσκι.

-Πάβελ Γκογκνίτζε (Διευθύνων σύμβουλος του Άρη): " Από τις μεταγραφές μπήκε ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία αλλά και από την παρουσία μας στο Γιουρόπα Λιγκ, εισπράξαμε 5.5 εκατομμύρια. Ξεπεράσαμε το 50% εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με πέρσι (650 διαρκείας φέτος. Το κλαμπ μας μεγαλώνει, βλέπετε και το λεωφορείο μας έξω. Είμαστε μια ομάδα που το μότο μας είναι να μεγαλώνουμε διαρκώς, σε όλους τους τομείς. Το προπονητικό μας κέντρο, που βρίσκεται πίσω από την Ανατολική είναι σχεδόν έτοιμο. Το τερέν θα είναι υβριδικό στο "Αλφαμέγα", δέχεται πολλή πίεση από τους συνεχόμενους αγώνες. Θέλουμε να το κάνουμε ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες που αγωνίζονται εδώ".

-Ερωτήσεις στους Γκόλντσον, Κβιλιτάια, Κορέια:

-Προς τον Κβιλιτάια: Για την απόφασή του να φύγει από τους πρωταθλητές: "Δεν ήταν εύκολη η απόφασή μου, χρειαζόμουν μια αλλαγή και ξέρετε ότι έχω δεθεί πολύ με το ΑΠΟΕΛ, μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή για το νέο πρότζεκτ του Άρη.

-Πως ήταν η εμπειρία του στο Γιούρο: "Ήταν κάτι διαφορετικό, ευχάριστη εμπειρία για μένα και τη χώρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έζησα γιατί αυτό στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή μπορεί να συμβεί μια στο τόσο".

-Προς τον Γκόλντσον: Για τον ερχομό του στην Κύπρο και τον Άρη: "Δεν ήταν εύκολη απόφαση, μετά από 6 χρόνια στη Ρέιντζερς, ήθελα κάτι διαφορετικό. Παίξαμε στο Γιουρόπα Λιγκ με τον Άρη και είχα επαφές. Η Κύπρος είναι πανέμορφη".

-Για την πρόταση του Άρη, την Κύπρο και τον ερχομό του. Τι τον έπεισε; "Δεν υποτιμώ πρωταθλήματα, ήξερα τον Άρη από τότε που παίξαμε και στα δύο παιχνίδια πήραμε ένα βαθμό. Φαίνεται ότι είναι ομάδα με ποιότητα, μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας και θέλω να κερδίσω τρόπαια, για αυτό ήρθα. Εκτιμήθηκα στη Ρέιντζερς αλλά ήταν η ώρα να φύγω".

Για το ποστ του Τζέραρντ: "Ήταν 4,5 χρόνια προπονητής μου. Είχα πολύ καλή σχέση μαζί του. Σημαίνει ότι εκτιμάται η δουλειά που έκανα εκεί. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα έχω μια πρόκληση στην καριέρα μου".

-Προς τον Κορέια: Γιατί επέλεξε τον Άρη: "Είχα νοοτροπία πρωταθλητισμού στην Ανόρθωση. Ήθελα να έρθω σε μια ομάδα με νέες ιδέες. Μίλησα με τον προπονητή και έχω περιθώρια να μάθω. Θέλω να αγωνιστώ με νέους ποδοσφαιριστές, γιατί είμαι και ο μεγαλύτερος ηλικιακά στην ομάδα".

-Στο πάνελ ο Αλεξέι Σπιλέφσκι και ο Σικόρσκι (αθλητικός διευθυντής).

Σικόρσκι: "Έχουμε τρεις σημαντικούς στόχους: 1) να μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα, όλοι όσοι βρίσκονται εδώ εργάζονται μέρα νύχτα, 2) οι ποδοσφαιριστές εδώ διψούν για διάκριση και 3) θέλουμε να δούμε Κύπριους να αναδεικνύονται".

Σπιλέφσκι: "Καλησπέρα σε όλους. Να δώσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της Ένωσης, δεν ξέρω τι να πω είναι πραγματικά κρίμα. Κρατώ το στυλό του Γιουρόπα Λιγκ, αποτελεί κίνητρο για εμένα. Δεν σημαίνει ότι μένουμε στο παρελθόν αλλά είμαστε πεινασμένοι. Είχαμε μια καλή προετοιμασία, νιώθω τον σεβασμό και δίψα των ποδοσφαιριστών μου. Έχω τον ευχάριστο πονοκέφαλο του να επιλέγω εντεκάδα γιατί είναι όλοι ποιοτικοί και έτοιμοι. Παραμένουμε ο Άρης, ξέρουμε ότι έχουμε έντονο συναγωνισμό. Είμαστε έτοιμοι και ανυπομονούμε για την έναρξη".

Ερωτήσεις προς τον Αλεξέι Σπιλέφσκι:

"Στο τέλος της σεζόν ήμασταν πολύ λυπημένοι, ωστόσο αυτό μας έδωσε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Όσον αφορά την περσινή σεζόν, η πραγματικότητα είναι ότι μας στεναχώρησε το ότι δεν βγήκαμε Ευρώπη. Είμαι ικανοποιημένος όμως που είχαμε χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο γιατί μας δόθηκε ο χρόνος να ανεβάσουμε την ένταση στις προπονήσεις όσο θέλαμε στην προετοιμασία. Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, βλέποντας τα παιχνίδια άλλων. Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε το πρωτάθλημα, δεν θεωρώ ότι ήμασταν χειρότεροι. Είχαμε τραυματισμούς, απουσίες, εθνικές κλήσεις παικτών, είμαστε ομάδα που ακόμα αναπτύσσεται. Έχουμε περισσότερους στο ρόστερ τώρα και έχουμε προσδοκίες. Ο Σαρφό μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της εντεκάδας, έχουμε συγκεκριμένη φιλοσοφία, τώρα αν είναι σωστή ή όχι, θα δείξει στο μέλλον. Είναι μακρά η σεζόν (για τους 9 επιθετικούς και 5 μέσους), θέλαμε να έχουμε αυτό το στοιχείο και μας έλειψε πέρσι. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι πρέπει να επιβεβαιώνουν καθημερινά για μια θέση στην εντεκάδα, είναι καλός ο υγιής ανταγωνισμός".

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Αυγούστου 2024 - 12:33

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.