Ανοίγει τα χαρτιά του για το γηπεδικό ο Παπασταύρου

Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα στην Ομόνοια μιας και ο πρόεδρος της εταιρείας Σταύρος Παπασταύρου θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα αποκαλύψει λεπτομέρειες για το θέμα του γηπέδου. Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων αναμένεται απόψε στις 8 να μιλήσει στο Omonoia TV και να δώσει λεπτομέρειες για το ιδιόκτητο γήπεδο που αποτελεί όραμα χιλιάδων πράσινων οπαδών. Η Ομόνοια είχε προαναγγείλει ότι το γήπεδο θα γίνει κοντά στο Τσέρι και θα είναι χωρητικότητας περίπου 15000 θεατών.

Απόψε ο Παπασταύρου αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις με περισσότερες λεπτομέρειες και πιθανόν να ανακοινωθούν και χρονοδιαγράμματα. Μία τοποθέτηση που οι φίλοι της Ομόνοιας περιμένουν με αγωνία.

Ταυτόχρονα η Ομόνοια μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τα παιχνίδια με την Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν. Αύριο είναι προγραμματισμένος οι διασκέψεις Τύπου με τον τεχνικό της Ομόνοιας Βάλντας Νταμπράουσκας να μιλάει στα ΜΜΕ στις 14:00 και ο τεχνικός των Αζέρων, Ρασάντ Σαντίγκοφ στις 19:00. Από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων θα είναι ελεύθερη και αναμένεται να υπάρξει μεγάλη ζήτηση μιας και ήδη έχουν φύγει σχεδόν 9000 εισιτήρια.

Στα μεταγραφικά δεν θα αργήσει η απόκτηση κεντρικού επιθετικού. Γίνεται λόγος για τον διεθνή Ζινιό Γκάνο από την Γουινέ Μπισάου. Παραμένει όμως πρώτος στόχος για τον Νταμπράουσκας ο διεθνής Αλί Σαματά που ανήκει στον ΠΑΟΚ και οι πράσινοι περιμένουν να τα βρει ο παίκτης με τους Θεσσαλονικείς στην αποζημίωση που θα πάρει για να ανοίξει ο δρόμος για την Ομόνοια.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Αυγούστου 2024 - 09:07

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.