Κωνσταντίνου: "Μίνιμουμ στόχος η εξάδα" (βίντεο)

Διάσκεψη Τύπου παραχώρησε η ΑΕΛ και ο πρόεδρος της Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Τι είπε ο πρόεδρος της ΑΕΛ:

Για τη δουλειά που έγινε μέχρι τώρα: «Είχαμε αρκετή δουλειά. Έγινε μια γενική ανακαίνιση του προπονητικού κέντρου στο Τσίρειο, έτσι ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν σωστά οι ποδοσφαιριστές. Μεταφερθήκαμε σε νέα γραφεία, συγκεκριμένα πάνω από την μπουτίκ στο κέντρο της πόλης. Η μπουτίκ ήθελε ένα περεταίρω εμπλουτισμό. Από σήμερα ανεβαίνει το online shop. Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε τις ακαδημίες μας. Ξεκινούμε επαφές με διάφορες ομάδες του εξωτερικού. Με την καθοδήγηση του Παναγιώτου Γιάννου έγινε μια ριζική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα».

Για την ποδοσφαιρική ομάδα και τον προγραμματισμό: «Στο μεγάλο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής ομάδας, με τη βοήθεια του Παναγιώτη Γιάννου έγινε μια ριζική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα. Νέος προπονητής, αποδεσμεύσαμε σχεδόν όλoυς τους ξένους ποδοσφαιριστές και προχωρήσαμε στην απόκτηση αρκετών Κύπριων αλλά και ξένων παικτών. Στόχος μας να φτιάξουμε μια ομάδα με παίκτες νεαρής ηλικίας με προοπτική μεταπώλησης, αλλά και με κίνητρα να βοηθήσουν».

Για το οικονομικό: «Ασχοληθήκαμε και με το οικονομικό. Βρήκαμε αρκετά προβλήματα. Πρώτα από όλα των υποθέσεων Σίλας και άλλων παικτών. Τα ξεπεράσαμε μέσω χορηγιών, ξεπεράσαμε το 1.000.000, κάτι πρωτόγνωρο για την ΑΕΛ. Μπήκαν και χρήματα από μέλη του Δ.Σ. για να… τρέξει ο προγραμματισμός. Φτιάξαμε το περιβάλλον για να μας εμπιστευτούν ποδοσφαιριστές. Φέραμε κάποιους με δικά μας έξοδα για να δουν ποια είναι η ομάδα, γιατί ακούγονταν αρκετά ότι δεν πληρώνουμε και δεν έχουμε καλές εγκαταστάσεις. Εκτός από τους χορηγούς, καταφέραμε να πουλήσουμε όλα τα boxes της ΑΕΛ, για πρώτη φορά. Στόχος είναι να έρθει ξανά πίσω ο κόσμος της ΑΕΛ. Θέλουμε να έρθουμε όλοι οι παλιοί πρόεδροι και τα στελέχη που ήταν κοντά στην ομάδα».

Για το αν πρόσφερε κάποιος πρώην παράγοντας μεγάλο ποσό στην ομάδα: «Με σημαντικό ποσό κανένας δεν βοήθησε. Ζήτησα από τους πρώην προέδρους να έρθουν όλοι κοντά. Είχα μια συνάντηση μαζί τους. Μεταγενέστερα είχα μια συνάντηση με τον Ανδρέα Σοφοκλέους. Θέλει να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί. Όλοι έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα».

Για το στόχο της ΑΕΛ: «Ο στόχος είναι να κάνουμε μια ομάδα που θα πολεμά μέσα στο γήπεδο και θα πηγαίνει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Μίνιμουμ στόχος είναι να μπούμε στην πρώτη εξάδα»

Για το «Νίκος Σολομωνίδης»: «Ξεκινήσαμε συζητήσεις με τον ΚΟΑ για την ανακαίνιση του Νίκος Σολομωνίδης».

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Όλοι αντιλαμβάνονται ότι τα προβλήματα δημιούργησαν πρόβλημα στο σχεδιασμό της ομάδας, αλλά δεν είναι προβλήματα που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν. Δεν είμαστε το χειρότερο σωματείο από πλευράς οικονομικού. Υπάρχει ένα θέμα ρευστότητας, όμως πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε σε πάρα πολύ καλύτερη θέση. Τα προβλήματα αυτά θα εξοφληθούν σιγά-σιγά».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον αριθμό των διαρκείας, είναι κοντά στις 2,5 χιλιάδες, αλλά είμαι σίγουρος ότι το «Αλφαμέγα» θα γεμίζει. Τα εισοδήματα που θα έχει η ομάδα από τα μεμονωμένα εισιτήρια θα είναι μεγαλύτερα. Άρα, χαίρομαι που δεν υπάρχουν πολλά εισιτήρια διαρκείας. Είμαι σίγουρος, πάντα ήμουν αισιόδοξος».

Για τα τηλεοπτικά και το θέμα επενδυτή: «Ένα μέρος των τηλεοπτικών πήγε σε παλιές οφειλές. Έγινε μια ρύθμιση. Για το θέμα επενδυτή, άρχισαν κάποιες επαφές με εκπροσώπους πιθανών επενδυτών, αλλά όταν ζητήσαμε κάποια περισσότερα πράγματα, αν τα είδατε εσείς, τα είδα κι εγώ. Αν βγούμε να ψάξουμε επενδυτές στην κατάσταση που είμαστε δεν θα μπορέσουμε να βρούμε αυτόν που πρέπει. Θέλουμε να φτιάξουμε ελκυστικό προϊόν για τον κάθε πιθανό επενδυτή. Συνδέθηκε με τη δουλειά που κάνω εγώ το θέμα επενδυτή, ότι μπορώ να βρω. Να σας δώσω ένα παράδειγμα σε σχέση και με τη δουλειά μου. Αν έχω ένα σπίτι ετοιμόρροπο δεν θα μπορώ να το πουλήσω όπως θέλω σ’ ένα Ρώσο. Θα το πουλήσω σε έναν Εβραίο που θα το φτιάξει και θα το χρυσοπουλήσει στο Ρώσο».

Για το παρασκήνιο: «Η ΑΕΛ ήταν εκτός παρασκηνίου, δεν είχε την στήριξη όπως άλλα Σωματεία με κάποιους άλλους τρόπους. Ο κόσμος ήταν περήφανος που η ομάδα του πολεμούσε μόνη της».

Για τον προγραμματισμό και τους δανεικούς απάντησε ο Παναγιώτης Γιάννου: «Θα γίνει ακόμη μια μεταγραφή, με απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Όσο αφορά τους Ανδρέου και Γερολέμου, είναι δυο παιδιά που είναι τεράστιο κεφάλαιο για την ΑΕΛ. Η μετακίνησή τους θα γίνει με δανεισμό. Δεν φεύγουν γιατί είναι εκτός πλάνων, κάθε άλλο».

Μίλησε, επίσης, για το στόχο για τη φετινή σεζόν: «Πρώτος και κύριος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση. Αλίμονο αν η ΑΕΛ δεν έχει στόχο την 6άδα χωρίς να σημαίνει ότι θα τα καταφέρουμε. Στόχος για εμάς είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και την επόμενη χρονιά να μην κάνουμε 17-18 μεταγραφές. Να υπάρχει η βάση. Θα αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης και υπάρχει ερωτηματικό ακόμα και για δεύτερη».

Για τη θέση που κοιτάζουν για ενίσχυση: «Με κεντρικό αμυντικό».

Για τον Ντε Λούκας: «Αποχωρεί οριστικά, εντός των επόμενων ημερών, είναι εσωτερικά θέματα που χειριζόμαστε εμείς».

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Αυγούστου 2024 - 16:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.