«Λυτρωτής» ο Ζίρκζεϊ στο ντεμπούτο του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με γκολ του Τζόσουα Ζίρκζεϊ στο 87ο λεπτό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Φούλαμ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», ο Ολλανδός επιθετικός... μίλησε στο τέλος αποτρέποντας μία... γκέλα της νέας ομάδας του. 

Μετά από... απουσία γκολ τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για τους Λονδρέζους, ένα ωραίο γύρισμα του Γκαρνάτσο στο 87ο λεπτό, είχε αποδέκτη της μπάλας τον Ζίρκζεϊ, ο οποίος μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ λίγο αργότερα είδε τον Χόιλουντ να χάνει ευκαιρία με κενό τέρμα για το 2-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Premier League έχουν ως εξής:

Μάντσεστερ Γ.-Φούλαμ         1-0

(87' Ζίρκζεϊ)

Ίπσουιτς-Λίβερπουλ          17/8

Άρσεναλ-Γουλβς              17/8

Έβερτον-Μπράιτον            17/8

Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον       17/8

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπόρνμουθ   17/8

Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα       17/8

Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας   18/8

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι      18/8

Λέστερ-Τότεναμ              19/8

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Αυγούστου 2024 - 07:26

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.