Στις 22 Αυγούστου αρχίζουν οι "μάχες" των ευρωπαϊκών πλέι-οφ

Ανακοινώθηκαν από την UEFA οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων Ομόνοιας και Πάφος F.C. για τα play-offs του Conference League, και του ΑΠΟΕΛ για play-offs του Europa League.

Το ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει στα play-offs του Europa League στις 22 Αυγούστου, στις 20:00, στο «LNK Sporta Parks», στη Ρίγα, την RFS Λετονίας, και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου, στις 20:00, στο ΓΣΠ. Ο ΑΠΟΕΛ, μετά τον αποκλεισμό του από τα play-offs του Champions League από την Σλόβαν Μπρατισλάβας (2-0 και 0-0) συνεχίζει στο Europa League, έχοντας εξασφαλισμένη, στη χειρότερη περίπτωση (αν δηλαδή αποκλειστεί από τους Λετονούς) συμμετοχή στο League Phase του Conference League. 

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει για τα play-offs του Conference League στις 22 Αυγούστου, στις 20:00, στο ΓΣΠ, την PFC Zire Αζερμπαϊτζάν, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου, στις 19:00, στην «Dalga Arena», στο Μπακού. Η Ομόνοια προκρίθηκε στα play-offs με δύο νίκες επί της Φέχενφαρ Ουγγαρίας (1-0 στο ΓΣΠ, 2-0 εκτός έδρας).

Η Πάφος F.C. θα αντιμετωπίσει, στα play-offs του Conference League, στις 22 Αυγούστου, στις 20:30, στο CFR Cluj Stadium, στην πόλη Κλουζ-Ναπόκα, την CFR Cluz Ρουμανίας, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου, στις 20:00, στο Στάδιο Αλφαμέγα, στη Λεμεσό. Η  Πάφος F.C. απέκλεισε χθες Πέμπτη την FC CSKA Σόφιας. Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση με την ομάδα της Πάφου να χάνει με 2-1 στον πρώτο αγώνα, να νικά με 1-0 στο δεύτερο στη Λεμεσό και να παίρνει την πρόκριση στην παράταση νικώντας με 4-0. 

Να θυμίσουμε πως από φέτος διαφοροποιείται ο τρόπος διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών φάσεων και των play-offs. Και στις τρεις διοργανώσεις, οι ομάδες των ομίλων αυξάνονται από 32 σε 36 αλλά καταργούνται οι όμιλοι όπως τους γνωρίζαμε.  Στο Champions και στο Europa League οι ομάδες θα δίνουν στην πρώτη φάση οκτώ αγώνες με οκτώ διαφορετικές ομάδες, τέσσερις εντός και τέσσερις εκτός έδρας. Στο Conference League οι ομάδες θα δίνουν έξι αγώνες με έξι διαφορετικές ομάδες, τρεις εντός και τρεις εκτός έδρας. 

Οι πρώτες οκτώ ομάδες από τις 36, θα προκρίνονται στη φάση των «16». Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 9 – 24 θα δίνουν διπλούς νοκ άουτ αγώνες για να συμπληρωθούν οι δεκαέξι ομάδες και οι τελευταίες οκτώ, θα αποκλείονται από τη συνέχεια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

ΠΑΟΚ/ Παναθηναϊκός

Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ στα play-offs του Europa League, στις 22 Αυγούστου, θα φιλοξενήσει, στην Τούμπα, στις 20:30, τη Σάμροκ Ρόβερς, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί, στις 29 Αυγούστου, 22:00, στο Στάδιο «Tallaght» του Δουβλίνου.

Ο Παναθηναϊκός, στα play-offs του Conference League, θα κυνηγήσει την πρόκριση στη League Phase του Conference League απέναντι στη γαλλική Λανς. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 22 Αυγούστου, στις 22:00, στο Στάδιο «Bollaert-Delelis», ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου, στις 21:00, στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Αυγούστου 2024 - 20:19

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.