Πρόωρο «αντίο» στο Champions League για τη... λαμπερή Φενέρμπαχτσε του Μουρίνιο

Η Λιλ έμεινε όρθια στην Κωνσταντινούπολη και απέκλεισε με δέκα παίκτες τη Φενέρμπαχτσε του Ζοζέ Μουρίνιο στην παράταση για να βρεθεί στα play-offs του Champions League. Πρόκριση και για τη Ζάλτσμπουργκ στην έδρα της Τβέντε.

Η θητεία του Ζοζέ Μουρίνιο στη Φενέρμπαχτσε δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Special One είχε θέσει ως πρώτο στόχο την πρόκριση στο league phase του Champions League, όμως η ομάδα του δεν τα κατάφερε.

Μετά την ήττα στη Γαλλία (2-1) απέναντι στη Λιλ, η Φενέρ είδε τους Λιλουά να... αντέχουν στην Κωνσταντινούπολη και να παίρνουν την πρόκριση για τα play-offs στην παράταση, παρ'ότι έμειναν με δέκα παίκτες στο 109'. Στο 90+1' το αυτογκό του Ντιακιτέ έδωσε οξυγόνο στους Τούρκους, όμως με πέναλτι στο 116' ο Ντέιβιντ χάρισε την πρόκριση στη Λιλ.

Την ίδια ώρα σημαντική πρόκριση πήρε και η Ζάλτσμπουργκ, η οποία, μετά τη νίκη της με 2-1 στην έδρα της, πήρε ισοπαλία 3-3 στην Ολλανδία απέναντι στην Τβέντε. Πάρτι έστησε στο «σπίτι» της Λουντογκόρετς η Καραμπάγκ. Οι Αζέροι είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι (2-1) αλλά στη Βουλγαρία διέλυσαν την αντίπαλό τους με 7-2 και τέσσερα τέρματα στην παράταση και συνεχίζουν στο Champions League.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς (13/08) στο Champions League:

ΑΠΟΕΛ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 0-0

Μπόντο Γκλιμτ - Γιαγκελόνια 4-1

Φενέρμπαχτσε - Λιλ 1-1 παρ. (1-0 κ.α)

Τβέντε - Ζάλτσμπουργκ 3-3

ΠΑΟΚ - Μάλμε 3-4 παρ. (3-3 κ.α)

Φερεντσβάρος - Μίντιλαντ 1-1

Λουντογκόρετς - Καραμπάγκ 2-7 παρ. (2-3 κ.α)

Στεάουα Βουκουρεστίου - Σπάρτα Πράγας 2-3

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Σλάβια Πράγας 0-1

Ρέιντζερς - Ντιναμό Κιέβου 0-2

Τα ζευγάρια των play-offs του Champions League:

Γιουνγκ Μπόις-Γαλατάσαραϊ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Καραμπάγκ

Μίντιλαντ-Σλόβαν Μπρατισλάβας

Μπόντο Γκλιμτ-Ερυθρός Αστέρας

Μάλμε-Σπάρτα Πράγας

Λιλ-Σλάβια Πράγας

Ντινάμο Κιέβου - Ζάλτσμπουργκ

Πηγή Gazzetta

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Αυγούστου 2024 - 13:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.