Φόρεσε ξανά το τρίφυλλι ο Κίτσος

Όπως αναμενόταν ο Φώτης Κίτσος είναι και επίσημα παίκτης της Ομόνοιας ξανά.

Αναλυτικά:

«Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την απόκτηση του 21χρονου Ελλαδίτη αριστερού ακραίου αμυντικού, Φώτη Κίτσου.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 3.

Ο Φώτης Κίτσος γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα μας, καθώς φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος σε 32 αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και συνέβαλε στην κατάκτηση του κυπέλλου, έχοντας συμμετοχές και στους ομίλους του UEFA Europa League.

Αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς και έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα των «ερυθρόλευκων» στις 2 Φεβρουαρίου 2022. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Βόλο. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας.

Καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον Φώτη Κίτσο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Αυγούστου 2024 - 14:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.