ΑΠΟΕΛ - Σλόβαν: "Κόλλησε" στο μηδέν και αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ (στιγμιότυπα)

Το όνειρο του Champions League «έσβησε» για τον ΑΠΟΕΛ, που έμεινε στο 0-0 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο ΓΣΠ και πλέον συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία στα Playoff του Europa.

Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε τα πάντα στο χορτάρι του ΓΣΠ, όμως μια το δοκάρι (στην περίπτωση του Μαρκίνιος) και μια οι χαμένες ευκαιρίες δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει την πρόκριση εις βάρος της Σλόβαν Μπρατισλάβας, με το τελικό 0-0, σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου ματς, να στέλνει τους Σλοβάκους στα Playoff του Champions League.

Στα Playoff του Europa οι «γαλαζοκίτρινοι», που ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πέτροβιτς.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα περιμένουν να μάθουν την Τετάρτη (14/8, 19:00) ποια από τις Σάντα Κολόμα και Ρίγας θα είναι η αντίπαλός τους στο προσκέφαλο του League Stage της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι Λετονοί πάντως απέκτησαν ισχυρό προβάδισμα, καθώς έφυγαν με το 2-0 στις αποσκευές τους από την Ανδόρα και στην έδρα τους είναι το απόλυτο φαβορί.

ΑΠΟΕΛ (Νταβίδ Γκαγιέγο): Μπέλετς, Σούσιτς (90’+3), Πέτροβιτς, Ντβάλι, Κιντιγιά, Κοσταντίνοφ, Σαρφό (69′ Μάγιερ), Τσεπάκ (69′ Δώνης), Μαρκίνιος (76′ Κόρμπου), Εντονγκαλά (69′ Ντράζιτς), Ελ Αραμπί.

Σλόβαν (Βλαντιμίρ Βάις): Τάκατς, Μπλάκμαν, Κάσια, Γουίμερ, Ζουμπέρου, Κούτσκα, Μπάιριτς, Τόλιτς (62′ Σόκε), Βάις (76′ Μαρσέλι), Στρέλετς (76′ Μπαρσεγκιάν), Μακ (85′ Σαββίδης).

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Τσεπάκ, Ελ Αραμπί / Τόλιτς, Γουίμερ, Βάις, Κούτσκα, Ζουμπέρου, Κάσια

Αποβολές: Πέτροβιτς (2η κίτρινη) / –

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Σάσα Στέγκεμαν (Γερμανία)

Α’ βοηθός: Κρίστιαν Ντίετζ (Γερμανία)

Β’ βοηθός: Κρίστοφ Γκούνς(Γερμανία)

4ος: Τομπίας Ράιχελ (Γερμανία))

VAR: Πασκάλ Μίλερ (Γερμανία)

AVAR: Κάτριν Ραφάσλκι(Γερμανία)

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Αυγούστου 2024 - 13:37

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.