Φιλική νίκη για τους νεοφώτιστους της Ομόνοιας Αραδίππου κόντρα στην Ανόρθωση (στιγμιότυπα)

Η Ομόνοια Αραδίππου επικράτησε με 2-1 της Ανόρθωσης, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Φιλική νίκη με ανατροπή, πέτυχε η Ομόνοια Αραδίππου κόντρα στην Ανόρθωση.

Η “Κυρία” προηγήθηκε 1-0 χάρη σε γκολ του Τεσέιρα. Η Ομόνοια Αραδίππου ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ με γκολ των Χαβέλκα και Ποντικό.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ζίβκοβιτς, Σταμούλης, Κίκο, Πασχάλη, Μουκάμπι, Μλάτζοβιτς, Αρτυματάς, Σ.Χαραλάμπους, Ρόγκουλιτς, Ε.Χαραλάμπους, Ράφα Λόπες.

Ενδεκάδα δευτέρου μέρους: Μιλοσάβλεβιτς, Λύτρας, Τεισέιρα, Πασχάλη, Μιχάλας, Σπόλιαριτς, Ιωάννου Γ., Γούλερι, Χαραλάμπους Ε. , Χρυσοστόμου, Μάρκου,

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Σακκάς, Ταβάρες, Σιντόνιο, Γκουϊχοάτα, Θεοχάρους, Σιήκκης, Μπάντζι, Χριστοδούλου, Κούτσακος, Μπόρχες, Φεριέρ.

Στον πάγκο: Παπαχαραλάμπους, Καλλή, Αβραάμ, Ποντικός, Μεκκαουΐ, Χαβέλκα, Τσιάμης, Φώτη, Αναστασίου, Βρόντης, Ανούμου.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Αυγούστου 2024 - 07:59

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.