Νίκη και ιστορική πρόκριση της Πάφου στο Κόνφερενς Λιγκ

Η Πάφος FC πανηγύρισε την παρθενική της νίκη και πρόκριση στην Ευρώπη, αφού κατέβαλε τη Ζαλγκίρις με 3-0 στη Λεμεσό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18’, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγο αργότερα, η Πάφος FC σημείωσε τέρμα με τον Τάνκοβιτς, ο οποίος πήρε πάσα από τον Ζάιρο. Το γκολ εμψύχωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ασκούσαν πίεση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι από το 33’ αγωνίζονταν με έναν παίκτη λιγότερο, λόγω κόκκινης κάρτας στον Ζαχάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Πάφος εξακολουθούσε να διατηρεί τον έλεγχο της αναμέτρησης, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το σκορ με τον Ζάιρο.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-0 με ψαλιδάκι του Άντερσον. Η Πάφος στο 118’ εξασφάλισε την πρόκριση με γκολ του Ντράγκομιρ.

Σημειώνεται ότι ο αντίπαλος της Πάφου στον 3ο προκριματικό θα προκύψει από το ζευγάρι Μπούντουτσνοστ-ΤΣΣΚΑ 1948. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Βουλγαρία ή στο Μαυροβούνιο στις 8 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 15 του μήνα στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Πάφος FC: Ίβουσιτς, Λούκασεν, Γκολντάρ, Μελούσο, Μπρούνο, Ναμ (62’ Πελάτζιο), Πέπε (70’ Βαλακάρι), Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς, Ζάιρο, Ζάζα (62’ Άντερσον).

Ζάλγκιρις: Τορντάι, Μουτάχι, Ζαχάρι, Κεντίς, Μποπέσου, Βερμπίκας, Ματουλεβίσιους, Καρασίμα, Γκολουμπίκας, Αντάλ (90’ Χότζιτς), Πέτκοβιτς (39’ Μαζούρ).

Διαιτητής: Stefan Ebner (Αυστρία)

Σκόρερ: Σκόρερ: 20’ Τάνκοβιτς, 101’ Άντερσον, 118’ Ντράγκομιρ / -

Κόκκινη κάρτα: - / Ζαχάρι

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Αυγούστου 2024 - 22:21

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.