Καρσέδο: "Η πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι να σκοράρουμε νωρίς"

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της ρεβάνς με τη Ζαλγκίρις (1/8, 19:00), τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να σκοράρει νωρίς αν θέλει να προκριθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον αυριανό αγώνα. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν μας ικανοποιεί αλλά πιστεύουμε στην ομάδα και με την δύναμη του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Η πιο σημαντική λεπτομέρεια για αύριο είναι να σκοράρουμε νωρίς, να σκοράρουμε πρώτοι, κάτι που δεν πετύχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Θεωρώ ότι ήμασταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν βρήκαμε τα καλά τελειώματα που έπρεπε. Πρέπει να έχουμε την απαιτούμενη κυνικότητα μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ο αντίπαλος είναι επικίνδυνη ομάδα, είναι σε καλό φεγγάρι αλλά πιστεύω στις ικανότητες μας.»

Για το ότι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με το πρώτο ματς:

«Το πιο σημαντικό είναι η κυνικότητα μπροστά απ' το τέρμα. Να βρούμε το πρώτο γκολ, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε και το μηδέν παθητικό».

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει κάτι στην τακτική:

«Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κυριαρχήσουμε. Να κρατήσουμε μπάλα, να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας και να σκοράρουμε για να προκριθούμε».

Για τον κόσμο:

«Εδώ και εβδομάδες τους ευχαριστώ και θα συνεχίσω να το κάνω. Θα είναι πολύ σημαντικό να τους έχουνε δίπλα μας».

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Αυγούστου 2024 - 07:37

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.