Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ απέναντι στην Πακσί, ήττα με 2-0 και έμεινε εκτός Ευρώπης

Η ΑΕΚ Λάρνακας αποκλείστηκε από το Κόνφερενς Λιγκ, αφού ηττήθηκε με 2-0 στον επαναληπτικό με την Πάκσι στο «ΑΕΚ Αρένα» την Πέμπτη, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Ουγγαρία.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και φαινόταν ότι έλεγχε το ματς, Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χάραζτι, ο οποίος νίκησε τον Αλομέροβιτς.

Λίγο αργότερα, η Πάκσι στο 41’ έκανε το 2-0, με τον Παπ, ο οποίος μπήκε εντός περιοχής και νίκησε τον Αλομέροβιτς με πλασέ στην κλειστή γωνία.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, προσπαθώντας να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Στο 52’ χάθηκε διπλή μεγάλη φάση για την ΑΕΚ, πρώτα με τον Γκάμα και μετά με τον Φαράζ. Στο 76’ η ΑΕΚ απείλησε ξανά με ατομική προσπάθεια του Ναούμ από πλάγια, χωρίς όμως επιτυχία.

ΑΕΚ: Αλομέροβιτς, Σάντσες (46' Μιλίσεβιτς), Εκπολό, Ρομπέρζ, Γκαρθία, Ροντέν (58' Ναούμ), Σουάρεθ, Φαράζ, Γκάμα (77' Δημητρίου), Ντίμερς, Καμπρέρα (58' Σολ).

Πάκσι: Szappanos, Szabo, Lenzser, Vas, Otvos, Osvath (80' Kovács), Papp (74' Balogh), Vecsei, Windecker (80' Silye), Haraszti (58' Böde), Toth (58' Β. Szabó).

Σκόρερ: /20' Χάραζτι, 41' Παπ

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Αυγούστου 2024 - 22:24

Πηγή: ΚΥΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.