Αίσιο τέλος στον ΠΑΟΚ με Κεντζιόρα

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να τεθεί από αύριο (Κυριακή 7/7) ο Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος κατάφερε να τα βρει με τη Ντιναμό Κιέβου και να εξασφαλίσει την ελευθερία του έξι μήνες νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο 30χρονος Πολωνός αμυντικός θα ενσωματωθεί απόψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ που συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Χορστ της Ολλανδίας. Ο Λουτσέσκου ήθελε διακαώς την παραμονή του Κεντζιόρα, ο οποίος ουσιαστικά ετοιμάζεται για την τρίτη θητεία του στην Τούμπα, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διαρκείας.

Ο 32 φορές διεθνής Κεντζιόρα, που φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό με τη Χιμπέρνιαν (6/7, 17:00), μετράει μέχρι στιγμής τέσσερα (4) γκολ σε 57 εμφανίσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας. 

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Ιουλίου 2024 - 10:57

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.