Σίνερ και Αλκαράθ συνεχίζουν στο Γουίμπλεντον, αποκλείσθηκε η Γκοφ

Ο κάτοχος του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ και ο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Γιανίκ Σίνερ έκαναν ακόμη ένα βήμα προς μια πιθανή «μονομαχία» στο εφετινό Γουίμπλεντον, που όπως φαίνεται θα διεξαχθεί στον ημιτελικό του κορυφαίου τουρνουά.

Στην «φάση των 16», ο νεαρός Ισπανός (Νο 3 στον κόσμο) ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Γάλλου, Ούγκο Ουμπέρ (Νο 16), επικρατώντας με 6-3, 6-4, 1-6, 7-5, ενώ ο Ιταλός πρωταθλητής, νίκησε πιο εύκολα τον Αμερικανό, Μπεν Σέλτον (Νο 14) με 6-2, 6-4, 7-6(9).

    «Ο τελευταίος πόντος ήταν καταπληκτικός», σχολίασε ο Αλκαράθ και πρόσθεσε: «Επρεπε να δείξω στον αντίπαλό μου ότι όποιο σουτ κι εάν επιχειρούσε, θα ήμουν στην μπάλα». Επόμενος αντίπαλος του Ισπανού τενίστα, θα είναι ο Αμερικανός, Τόμι Πολ (νο 13 στον κόσμο).

    «Το τρίτο σετ ήταν περίπλοκο. Συνέχισα στον ρυθμό μου και είμαι χαρούμενος που  τελείωσα τον αγώνα στα τρία σετ», δήλωσε ο 22χρονος Σίνερ, μετά το τέλος της αναμέτρησης. σχολίασε ο Ιταλός από 22 ετών. Στον επόμενο γύρο, ο Σίνερ θα παίξει με τον Ρώσο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Νο 5).

    Στις γυναίκες, η Ιταλίδα, Τζασμίν Παολίνι (Νο 7) προκρίθηκε στην επόμενη φάση, καθώς η Αμερικανίδα, Μάντισον Κις (Νο 13) αποχώρησε τραυματισμένη, λίγο πριν το τέλος του τρίτου σετ κι ενώ το σκορ ήτανε 6-3, 6-7(6), 5-5. Στην συνέχεια, η Παολίνι θ' αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Εμα Ναβάρο (Νο 17), η οποία απέκλεισε την συμπατριώτισσα της, Κόκο Γκοφ (Νο 2 στον κόσμο) με 6-4, 6-3.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουλίου 2024 - 09:42

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.