Επέκταση συνεργασίας της ΑΕΛ με Ανδρέα Μακρή

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντρέα Μακρή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Λεμεσού:

Επέκταση συνεργασίας με Αντρέα Μακρή. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντρέα Μακρή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Αντρέας Μακρής, μέσα από την συνολική του παρουσία τα τελευταία χρόνια, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, απέδειξε την επαγγελματικότητα του, και ότι είναι ένας από τους σημαντικούς κύπριους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Ευχόμαστε στον Αντρέα να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ίδια αφοσίωση και πάθος για την Αθλητική Ένωση Λεμεσού, και να συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών της ομάδας μας στο μέλλον.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουλίου 2024 - 07:55

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.