Συγκλονιστικός Παρέλλης: «Πίεζα τον εαυτό μου και το σώμα μου...»

Ο Απόστολος Παρέλλης για μία μόλις θέση δεν μπόρεσε να κλείσει θέση για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Με ανάρτηση του συγκλονίζει με τα λεγόμενα του:

«Η πιο δύσκολη χρονιά για εμένα έχει φτάσει στο τέλος της- πρόωρα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την φετινή χρονιά, μια χρονιά που θα ευχόμουν να μην ερχόταν ποτέ. Έφυγες τόσο άδικα και τόσο νωρίς φίλε μου και κάθε μέρα λείπεις και πιο πολύ.

Τελείωσα και επίσημα τους αγώνες της χρονιάς 2024, μια πολύ δύσκολη χρονιά με μια πολύ μεγάλη απώλεια. Δεν θα το κρύψω είμαι απογοητευμένος, το ήθελα πάρα πολύ να είμαι στην τέταρτη ολυμπιάδα επειδή ήταν ο στόχος της χρονιάς που βάλαμε μαζί με τον @k_stathelakos.

Δεν έχω προκριθεί στους ολυμπιακούς αγώνες για το Παρίσι 2024. 32 άτομα προκρίνονταν για τους ολυμπιακούς αγώνες και εγώ είμαι στην 33η θέση.

Οποιαδήποτε άλλη χρονιά και να ήταν θα έλεγα δεν πειράζει, πάμε για την επόμενη χρονιά δε χάθηκε ο πόλεμος με μια χαμένη μάχη πάμε για την επόμενη όπως έκανα πάντα, που παρά τους τραυματισμούς εγώ πίεζα τον εαυτό μου και το σώμα μου για να επιτύχω τον κάθε στόχο ξεχωριστά.

Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ φορτισμένος και στεναχωρημένος με πολλές σκέψεις στο μυαλό και προβληματισμούς.

Θέλω το χρόνο μου για να σκεφτώ τα επόμενα μου βήματα και τους επόμενους μου στόχους.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας!

Ευχαριστώ όλους που ήταν δίπλα μου ειδικά αυτήν την χρόνια. @koeas @cyprussportsorganisation @ΓΣΠ @opapcy . Τους γονείς μου Λάκη και Χρυστάλλα καθώς επισης και τα αδέλφια μου @d_parelli και @e.parel , την @skevitheodorou, τον Χρήστο Παπαδόπουλο τους συναθλητές μου και φίλους μου για όλη την στήριξη.

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να αφήσω πίσω την γυναίκα μου Καρολίνα, που είναι πάντα δίπλα μου αλλά ειδικά φέτος σε αυτήν την δύσκολη χρονιά έτρεχε για όλα για να μπορέσω να κάνω σωστή προπόνηση και προετοιμασία, Σε ευχαριστώ!».

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Ιουλίου 2024 - 18:25

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.