Η Γουέστ Χαμ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Μαξ Κίλμαν από την Γουλβς

Ο 27χρονος Κίλμαν εντάσσεται στον σύλλογο του ανατολικού Λονδίνου έναντι αμοιβής 40 εκατομμυρίων λιρών (51,2 εκατομμυρίων δολαρίων), έχοντας υπογράψει επταετές συμβόλαιο (έως το 2031).

Η μετακίνηση βλέπει τον Κίλμαν να επανενώνεται με τον νέο προπονητή της Γουέστ Χαμ, Χουλέν Λοπετέγκι, με τον οποίο συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια των 10 μηνών που ο Ισπανός ήταν επικεφαλής στους «Λύκους», την περίοδο 2022-23.

«Είναι καταπληκτικό συναίσθημα να είσαι παίκτης της Γουέστ Χαμ», είπε ο Κίλμαν. «Μόλις συνειδητοποίησα το ενδιαφέρον από τον σύλλογο ήταν μια ευκαιρία που ήθελα να επιδιώξω, οπότε δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Και πρόσθεσε: «Μου άρεσε πολύ να δουλεύω με τον Χουλέν στη διάρκεια της θητείας του στη Γουλβς. Είναι προπονητής κορυφαίας κατηγορίας και κάποιος από τον οποίο έμαθα πολλά και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσω να βελτιώνομαι ως παίκτης υπό τη διαχείρισή του εδώ».

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Ιουλίου 2024 - 18:26

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.