Στο στόχαστρο της Ομόνοιας ο Τόνγκια

Τον Φράνκο Τόνγκια θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Ομόνοια. Πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, με τους πράσινους να κάνουν κρούση στην Οντένσε για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο Τόνγκια εντυπωσίασε την περσινή σεζόν, όπου αναδείχθηκε πολυτιμότερος του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ζωηρό ενδιαφέρον συνεχίζει να υπάρχει και από την ΑΕΚ που τον είχε αποκτήσει από την ομάδα της Δανίας υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος του περσινού μαραθωνίου.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουλίου 2024 - 14:20

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.