Ο Απόλλωνας Λεμεσού ανακοίνωσε την αποστολή για τη Σλοβακία

Η Λεμεσιανή ομάδα γνωστοποίησε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σλοβακία για το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, με αναχώρηση σήμερα (30/7) το μεσημέρι. Επίσης, ανακοίνωσε τα τρια φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στη χώρα.

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Λεμεσού έκανε γνωστή την αποστολή που θα πετάξει σήμερα (30/7) περίπου στις 12:20 μ.μ., με προορισμό τη Σλοβακία για το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Παράλληλα, η Λεμεσιανή ομάδα ενημέρωσε και για τις τρεις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει κατά την παρουσία της στη Σλοβακία, με Αλ Γκαράφα (31/7), Ποντμπρεζόβα (4/8) και Ζίλινα (7/8).

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την αποστολή η οποία θα αναχωρήσει στις 12:20 με προορισμό τη Σλοβακία, εκεί όπου θα εγκατασταθεί στο προπονητικό κέντρο X-BIONIC μέχρι τις 08 Αυγούστου πραγματοποιώντας το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αθλητικός Διευθυντής: Μάκης Παπαϊωάννου

Διευθυντής Ποδοσφαίρου: Γιώργος Βασίλειου

Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος: Σωκράτης Σωκράτους

Προπονητής: Αντριάν Γκούλα

Βοηθοί Προπονητές: Πίτερ Αργιούσι, Νόρμπερτ Γκούλα

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Γιώργος Νικολάου

Γυμναστής: Μάρτιν Κόινοκ

Αναλυτής: Στέλιος Αντωνίου

Επικεφαλής Ιατρικού Επιτελείου: Κυριάκος Κακαβελάκης

Υπεύθυνος Αποκατάστασης: Χριστόδουλος Παγλά

Φυσιοθεραπευτές: Αλέξανδρος Σολωμονίδης, Ανδρέας Θεοφάνους, Χρήστος Τούμπας Διατροφολόγος: Φλώρα Γεωργαλλά

Φροντιστές: Παναγιώτης Θεοφάνους, Νεκτάριος Σταύρου

Την αποστολή απαρτίζουν 30 ποδοσφαιριστές:

Πέτερ Λέουβενμπεργκ, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Λοΐζου, Κωνσταντίνος Στυλιανού, Τζουλιέν Σελεστίν, Πραξιτέλης Βούρος, Κάρλος Μπαραόνα, Ζαχαρίας Άδωνη, Γιάρομιρ Ζμέρχαλ, Γιώργος Μαλεκκίδης, Μπρούνο Σάντος, Παναγιώτης Αρτυματάς, Νέαρχος Ζήνωνος, Χάμπος Κυριάκου, Ίσραελ Κολ, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ίλιαν Ίλιεφ, Γιώργος Ποντικός, Μίκαελ Κρμέντσικ, Άνχελο Σαγάλ, Μπαμπακάρ Ντιόν, Σεσί Ντ’Αλμέιδα, Πέδρο Μάρκες, Ντιέγκο Ντορεγκαράι, Τσαρλς Μπολί, Καντέν Μπουαγκάρντ, Κοσμάς Ιωάννου, Νικόλας Χουλίδης, Χρήστος Χαραλάμπους και Άλεξ Λοϊζίδης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας μας στη Σλοβακία θα πραγματοποιηθούν τρία φιλικά παιχνίδια.

31/07/2024 – Απόλλων Λεμεσού vs Αλ Γκαράφα (18:00) Cytavision

04/08/2024 – Απόλλων Λεμεσού vs Ποντμπρεζόβα (18:00)

07/08/2024 – Απόλλων Λεμεσού vs Ζίλινα (17:30) Cytavision

Με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο θα διευθετηθεί ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι στο στάδιο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και θα διεξαχθεί με παρουσία του κοινού. Περισσότερες λεπτομέρειες για το εν λόγω φιλικό θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Γραφείο Τύπου

Απόλλωνα Λεμεσού

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιουλίου 2024 - 11:51

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.