Η πρώτη αποστολή εξετελέσθη: επιστρέφει σε Ευρωπαϊκό όμιλο ο ΑΠΟΕΛ

Όταν χάνεις πολλές ευκαιρίες η μπάλα σε τιμωρεί. Ο ΑΠΟΕΛ όμως απέδειξε ότι αυτό δεν είναι κανόνας. Οι ¨γαλαζοκίτρινοι» στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί απέναντι στην Πετροκούμπ και έχαναν την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δέχτηκαν πίεση από την ομάδα της Μολδαβίας και έμειναν πίσω στο σκορ στο 60’. Οι παίχτες του ΑΠΟΕΛ έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν με ένα εντυπωσιακό γκολ του Μαρκίνιος στο 65’.

Στο πρώτο ημίχρονο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ έβγαζδε φωτιές όμως έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη.. Στην επανάληψη, όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν με το πανέμορφο γκολ του Μαρκίνιος στο 65’.

Με συνολικό σκορ 2-1 μετά το 1-0 στο ΓΣΠ, οι πρωταθλητές Κύπρου προκρίθηκε στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ταυτόχρονα, επέστρεψε σε φάση ομίλων μετά από τέσσερα χρόνια, κλειδώνοντας την παρουσία τους σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Πετροκούμπ (Αντρέι Μαρτίν): Σμαλένεα, Σ. Πλάτικα, Μούντρακ, Ντουανία, Ι. Τζαρντάν, Λούνγκου, Αμπάνια, Πούσκας, Άμπρος, Λουπάν (38′ Β. Τζαρντάν), Μ. Πλάτικα.

ΑΠΟΕΛ (Νταβίδ Γκαγιέγο): Μπέλετς, Σούσιτς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Κιντίγια, Κοσταντίνοφ, Τεχέρα, Σαρφό (67′ Μέγιερ), Εντονγκαλά (67′ Ελ Αραμπί), Μαρκίνιος (67′ Δώνης), Ντράζιτς.

Σκόρερ: Σ. Πλάτικα 60′ / Μαρκίνιος 65′

Κίτρινες: Μούντρακ / Τεχέρα, Μαρκίνιος, Σατσιάς

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Ζίμπρου

Διαιτητής: Φενταγί Σαν (Ελβετία)

Α’ βοηθός διαιτητής: Γιόνας Έρνι (Ελβετία)

Β’ βοηθός διαιτητής: Γιαν Κόμπελι (Ελβετία)

Τέταρτος: Λιονέλ Τσούτι (Ελβετία)

VAR: Λούκας Φάχντριχ (Ελβετία)

AVAR: Μίρελ Τούρκες (Ελβετία)

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιουλίου 2024 - 22:32

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.