Ομόνοια: Loading η 5η μετεγγραφή, ανακοινώνεται από το "Ομόνοια Tv"

Προ των πυλών η 5η μετεγγραφή της Ομόνοιας, όπως μεταδόθηκε στο πρώτο αθλητικό δελτίο του καναλιού της ομάδας

Προσπάθεια είναι να ανακοινωθεί στο πλαίσιο της ζωντανής σύνδεσης με το Αθλητικό Κέντρο «Μπινκόφσκι» στο Κιέλτσε της Πολωνίας στις επτά, εκεί όπου «κτίζεται» το “τριφύλλι”. Το όνομα του ποδοσφαιριστή, για την ώρα, δεν έχει διαρρεύσει. Θυμίζουμε πως το «τριφύλλι» κινείται για ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό, δεξί εξτρέμ και επιτελικό μέσο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας στο Κιέλτσε της Πολωνίας, για να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο περιθώριο της κλήρωσης, αναφέρθηκε στο θέμα, ο εκπρόσωπος τύπου, Αντρέας Δημητρίου:

"Είμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση της 5η μεταγραφής, κάτι που μεταδόθηκε νωρίτερα μέσα από το OMONOIA TV. Αν όλα πάνε καλά στις 19:00-19:30 θα πούμε περισσότερα για τον ποδοσφαιριστή αυτό, μέσα από το κανάλι της ομάδας"

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιουλίου 2024 - 12:30

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.