Ο ΠΑΟΚ πιέζει για Τσάλοφ, έρχεται αύριο ο Τισουντάλι στη Θεσσαλονίκη!

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας δίνουν μάχη για να ολοκληρώσουν το διπλό χτύπημα με την απόκτηση του Φεντόρ Τσάλοφ και του Ταρίκ Τισουντάλι, που αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Φεντόρ Τσάλοφ έχει συμφωνήσει σχεδόν σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο από την πλευρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια για να κερδίσουν λίγο χρόνο, μήπως και ανατρέψουν τα δεδομένα της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης.

Στη Μικράς Ασίας πιέζουν κι αυτοί προκειμένου ο Τσάλοφ να κάνει το «επόμενο βήμα», με την υπογραφή της προφορικής συμφωνίας, ενώ σ’ ότι αφορά τη μεταγραφή του Ταρίκ Τισουντάλι αυτή «κλείδωσε» κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το deal ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Γάνδη είναι στα 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ ο Μαροκινός στράικερ θα λαμβάνει 1,4 εκατ. ευρώ συν μπόνους για κάθε ένα απο τα τρία (2+1) χρόνια του συμβολαίου του.

Ο 31χρονος επιθετικός της Γάνδης αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο και να φτάσει το απόγευμα της Παρασκευής (26/7), μέσω Ντίσελντορφ, στη Θεσσαλονίκη.

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Ιουλίου 2024 - 10:28

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.