Επιβλητική η Ομόνοια με killer... Κουλιμπαλί! (στιγμιότυπα)

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της Ομόνοιας, είχε αφετηρία από το ΓΣΠ με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, το Τριφύλλι επιβλήθηκε με σκορ 3-1 και έγινε το ακλόνητο φαβορί για την υπόθεση πρόκριση.

Η Ομόνοια έδειξε την ανωτερότητά της σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και μπορούσε για μεγαλύτερο σκορ. Επίσης, πριν το γκολ που δέχθηκε προηγήθηκε φάουλ στον Κουλιμπαλί, ενώ δικαιούταν και πέναλτι σε ανατροπή του Σεμέδο. Οι πράσινοι πιο έτοιμοι σε μια βδομάδα, θα πάνε στη Γεωργία για να τελειώσουν τη δουλειά που άρχισαν στο ΓΣΠ.

Αυτό που δικαιούταν το πήρε η Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο. Το 1-0 ήταν και λίγο βάσει της εικόνας και των ευκαιριών στο παιχνίδι. Οι πράσινοι όσο κυλούσε ο χρόνος ανέβαζαν στροφές, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους. Έδειξαν την ανωτερότητα και την ποιότητά τους, τόσο ως μονάδες όσο και ως σύνολο. Το γκολ το βρήκαν από στατική φάση, με τον Χαμάς να εκτελεί και τον Κουλιμπαλί με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ (41’). Με πιο δραστήριο τον Σεμέδο, που πήρε πολλές πρωτοβουλίες και αναστάτωσε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα, ενώ δικαιούταν πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του.

Ομόνοια (Βάλντας Νταμπράουσκας): Φαμπιάνο, Μασούρας (89′ Ντιουνκού), Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους (68′ Εβάντρο), Εράκοβιτς, Σίμιτς (89′ Αλιούμ), Σεμέδο, Στεπίνσκι (68′ Κακουλλής).

Τορπέντο (Στιβ Κιν): Κλγιάγιτς, Σαντοκάντζε, Νανταράια, Μοντέιρο (73′ Μπιντζινασβίλι), Σακό, Μτσεντλισβίλι (46′ Βάρλεϊ), Γκιγκαούρι (73′ Πατσατσιά), Τζούνιορ (46′ Γιανσανέ), Νίνκοβιτς (90’+2 Σιεργκελασβίλι), Πιρές, Γιόνσεν.

Σκόρερ: Κουλιμπαλί 41′, 77′, Εβάντρο 84′ / Γιανσανέ 74′

Κίτρινες: Κουλιμπαλί, Χαραλάμπους, Χαμάς, Φαμπιάνο / Μτσεντλισβίλι, Νίνκοβιτς, Γκιγκαούρι, Γιανσανέ, Γιόνσεν, Σαντοκάντζε

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιουλίου 2024 - 22:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.