Εφιάλτης! (στιγμιότυπα)

Βαριά ήττα γνώρισε η ΑΕΚ από την Paksi στην Ουγγαρία με 3-0, που καθιστά δύσκολη την αποστολή της στον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην ΑΕΚ Αρένα, για να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει αυτή την πρόκριση.

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Λάρνακας στηνΟυγγαρία, καθώς έχασε με το βαρύ 3-0από την Πάκσι και πλέον χρειάζεται μιαεπική ανατροπή την ερχόμενη εβδομάδαστην Κύπρο (1/8,19:00), για να περάσειεκείνη στην επόμενη φάση του ConferenceLeague.

Στο δεύτερο μέρος, οι «κιτρινοπράσινοι»επιχείρησαν να βρουν την ισοφάριση, αλλάοι γηπεδούχοι είχαν κλείσει καλά τουςχώρους. Στο 56’ η κεφαλιά του Σολ,κατέληξε στα χέρια του Σάμπανος, ενώ στο61’ η Πακς σκόραρε με τον Τοθ, ο οποίοςέφυγε απέναντι από τον αντίπαλοτερματοφύλακα Αλομέροβιτς και πλάσαρεεύστοχα για το 2-0. Σαν να μην έφτανεαυτό, στο 74’ ο Ότβος με σουτ στην κίνηση,μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 3-0για τους Ούγγρους. Οι παίκτες του ΧουάνΦεράντο είχαν μια σημαντική στιγμή στοτέλος, μετά από εκτέλεση φάουλ τουΓκάμα, το οποίο, ωστόσο, απέκρουσε, οΣάμπανος.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Πακς (Γκιόργκι Μπόγκναρ): Σάμπανος,Όσβαθ, Βας, Κίνικ, Ότβος, Σαμπό, Βέτσεϊ,Παπ, Βίντεκερ, Χάραστι, Χαν (39′ Τοθ).
ΑΕΚ (Χουάν Φεράντο): Αλομέροβιτς,Σάντσες (75′ Εκπολό), Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ,Γκαρσία, Σουάρεθ, Λέντες (67′ Ροντέν),Ντίμερς (75′ Γκάμα), Φαράζ, Γκιούρτσο (57′Σάντος), Σολ (67′ Καμπρέρα).

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Ιουλίου 2024 - 09:25

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.