Ν.Σαλαμίνα: Δανεικός στην Μπρέσια ο Βίκτωρος με οψιόν αγοράς

Ανακοίνωση παραχώρησης του Γιώργου Βίκτωρος στην ιταλική Μπρέσια εξέδωσε(24/07) η Νέα Σαλαμίνα.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για την συμφωνία παραχώρησης του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Βίκτωρος στη βάση δοκιμαστικής αξιολόγησης προς την Brescia Calcio.

Με το τέλος της αξιολόγησης, αν ο ποδοσφαιριστής περάσει με επιτυχία την διαδικασία θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία δανεισμού του ποδοσφαιριστή μας για ένα χρόνο, με την Ιταλική ομάδα να έχει την επιλογή αγοράς με το τέλος του δανεισμού και το σωματείο μας να συνεχίζει να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Σε περίπτωση ενεργοποίησης της συμφωνίας το σωματείο μας θα επωφεληθεί ένα σημαντικό πόσο τόσο για τον δανεισμό όσο και την αγορά του ποδοσφαιριστή μας.

Ο Γιώργος θα αναχωρήσει σήμερα για την Ιταλία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτή τη νέα εμπειρία.»

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιουλίου 2024 - 11:28

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.