Καρσέδο: «Να αφήσουμε πίσω μας τους αγώνες με την Έλφσμποργκ»

Πανέτοιμη για να αφήσει πίσω της το κακό πρόσωπο των αναμετρήσεων με την Έλφσμποργκ είναι η Πάφος. Το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη και θα καταθέσει το άπαν των δυνάμεων του στον αυριανό αγώνα με την Ζαλγκίρις για να πάρει αποτέλεσμα που θα ισοδυναμεί με μισή πρόκριση στο 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ισπανός προπονητής ανέφερε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ότι μπορεί η Ζαλγκίρις να είναι πιο έτοιμη αλλά οι κυπελλούχοι έχουν κάνει καλή προετοιμασία, η οποία όπως είπε δεν φάνηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.Τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη και στους δύο αγώνες, με βασική προϋπόθεση βέβαια να διαγράψει από τη μνήμη της το συνολικό 8-2 από την Έλφσμποργκ»

Ο Καρσέδο προσέθεσε επίσης μεταξυ άλλων πως η ομάδα είχε στο μυαλό μας της όταν όταν άρχιζε το ευρωπαϊκό της ταξίδι τις δύο ευκαιρίες. Ενδεικτικό του σεβασμού της Πάφου στη Λιθουανική ομάδα η αναφορά του του «πως δεν θα παίζουμε, μόνοι μας, έχουμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο αλλά Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε τη νίκη».

Τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Νταβίντ Γκολντάρ, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρες οι απαιτήσεις του συλλόγου για το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Εμείς φέραμε την ομάδα μέχρι εδώ και θέλουμε να κάνουμε το βήμα πιο κάτω. Δεν καταφέραμε στο προηγούμενο παιχνίδι να περάσουμε. Μάθαμε όμως από αυτά τα παιχνίδια και προετοιμαστήκαμε, για να κάνουμε το επόμενο καθοριστικό βήμα»

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιουλίου 2024 - 20:26

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.