Αποκάλυψη Μαρότα: «Ο αρχηγός Λαουτάρο ανανέωσε μέχρι το 2029»!

Μετά την κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος Ιταλίας, οι διοικούντες την Ίντερ, κλήθηκαν να διαχειρισθούν τις ανανεώσεις των συμβολαίων που έχουν με τα «αστέρια» της ομάδας. Μεταξύ αυτών ήταν και το συμβόλαιο του αρχηγού της ομάδας, Λαουτάρο Μαρτίνεθ, ο οποίος οδήγησε την εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, με το γκολ που σημείωσε στο 112ο λεπτό του τελικού με αντίπαλο την Κολομβία (1-0).

Και όπως δήλωσε ο πρόεδρός των «νερατζούρι», Τζιουζέπε Μαρότα, ο Μαρτίνεθ ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2029:

«Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ έχει ήδη υπογράψει την ανανέωση, το μόνο που λείπει είναι η επίσημη ανακοίνωση, που θα γίνει σε μια εβδομάδα. Διατηρήσαμε σχεδόν όλο το περυσινό έμψυχο υλικό, προσθέτοντας σημαντικούς παίκτες που θα μας κάνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικούς. Έχουμε μια επίθεση πλούσια σε ποιότητα, αξία και αριθμούς».

 Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις, ο Αργεντινός επιθετικός θα εισπράττει ετησίως, περίπου εννέα εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Ιουλίου 2024 - 18:53

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.