Στο τιμόνι της ΑΕΛ η Παπαδοπούλου μέχρι το 2026

Την ανανέωση της Κόουτς Κάλιας Παπαδοπούλου μέχρι το 2026 ανακοίνωσε με δημοσίευση η ΑΕΛ, εξαργυρώνοντας πλήρως την εξαιρετική σεζόν που είχε η ομάδα.

Στο τιμόνι της ΑΕΛ θα παραμείνει για ακόμα δυο σεζόν η Κάλια Παπαδοπούλου. Η Κύπρια προπονήτρια, οδήγησε την ΑΕΛ στην πέμπτη θέση της ΟΠΑΠ Basket League, ενώ πήρε από το χέρι τους Κίτρινους της Λεμεσού, στο τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πιο συγκεκριμένα στον τελικό της στον τελικό της Delasport Balkan League.

Αν και ηττήθηκε και δεν κατόρθωσε να σηκώσει το τρόπαιο, τα συμπεράσματα ήταν θετικότατα και το μέλλον προμηνύεται λαμπρό, με την κόουτς Παπαδοπούλου να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στο δύσκολο έργο που ανέλαβε να εκπονήσει, την επιστροφή της ΑΕΛ στη κορυφή της κυπριακής πυραμίδας του μπάσκετ.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιουλίου 2024 - 11:06

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.