Η ΑΕΚ έκανε τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/07) για την παρουσίαση του Μέγα Χορηγού, εταιρείας Copybet. Η δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του ΑΕΚ ΑRENA.

Στο πάνελ βρέθηκαν, το μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιωσήφ Φράγκος και εκ μέρους της εταιρείας Copybet, ο Βusiness Development Manager Χριστόφορος Κωνσταντινίδης.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την εταιρεία Copybet να βρισκόμαστε εδώ σήμερα, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας μας με την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ ως ο νέος κύριος χορηγός για την επόμενη χρονιά. Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με μακρά ιστορία, πάθος και αφοσίωση από τους φιλάθλους της. Οι αξίες αυτές είναι σύμφωνες με τις αρχές της Copybet, και γι' αυτόν τον λόγο είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε μέρος αυτής της σπουδαίας ομάδας.

Ανυπομονούμε να δούμε τις επιτυχίες της ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η συνεργασία μας δεν είναι μόνο μια επιχειρηματική συμφωνία, αλλά και μια δέσμευση για τη στήριξη του αθλητισμού, της κοινότητας, και των φιλάθλων της ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στη δυναμική ανάπτυξη της ομάδας και να είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα αυτής της συναρπαστικής πορείας.

Εκ μέρους της Copybet, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και να διαβεβαιώσω ότι θα κάνουμε το παν για να τιμήσουμε αυτή τη συνεργασία.

Ως εταιρεία που ασχολείται με τον αθλητισμό η δέσμευσή μας είναι η στήριξη του αθλητισμού στην Κύπρο σε πολλά επίπεδα και διαφορετικά αθλήματα με στόχο να έρθει η κοινωνία ακόμα πιο κοντά στον αθλητισμό και να απολαμβάνουν οι φίλοι του αθλητισμού τις μοναδικές στιγμές που προσφέρει.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους φιλάθλους να έχουν μια υπέροχη σεζόν με υγεία και ασφάλεια και μοναδικές εμπειρίες. Εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν και να συνεχίσει να μας γεμίζει περηφάνια και χαρά», δήλωσε o Χριστόφορος Κωνσταντινίδης.

«Η συνεργασία είναι η μεγαλύτερη συμφωνία που πέτυχε η ΑΕΚ στην ιστορία της. Ευχαριστώ την εταιρεία Copybet για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Η σημερινή μέρα δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει γούρι στην ΑΕΚ, για να έρθουν μεγαλύτερες επιτυχίες. Αυτό που διαβεβαιώνω ότι η συνεργασία μας θα είναι εξαίρετη. Θα είμαστε στη διάθεσή σας και επενδύουμε σε μια μακρόχρονη συνεργασία», δήλωσε ο Ιωσήφ Φράγκος.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιουλίου 2024 - 11:48

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.