Ανόρθωση: Παρουσίασε τον μεγάλο χορηγό της

Σε δημοσιογραφική τηλεδιάσκεψη, η Ανόρθωση παρουσίασε τον καινούργιο μεγάλο χορηγό της, την Novibet, παρουσία μελών του ΔΣ του σωματείου και εκπροσώπων του χορηγού.

Ο Χριστόφορος Ποζατίδης, Chief Marketing Officer της Novibet στην συνεδρίαση, πήρε αρχικά τον λόγο και είπε:

«Ξεκινάει ένα κοινό ταξίδι με αρκετά όνειρα και φιλοδοξίες. Για τα επόμενα τρία χρόνια θα είμαστε μαζί με την Ανόρθωση. Είμαστε μία εταιρεία που έχει στο DNA της τον αθλητισμό και γι αυτό επιλέξαμε να συμπορευθούμε με την Ανόρθωση. Γιατί είναι ιστορική ομάδα, γιατί έχει μαχητικό πνεύμα, έχει μάθει και συνεχίζει και στα απλά και στα άσχημα. Πολύ σύντομα θα είναι στην κορυφή με το πλάνο αναδιάρθρωσης που έχει βάλει».

Στη συνέχεια εκ μέρους Ανόρθωσης, ο Μάριος Παπαγιώργης μέλος στη διοικούσα επιτροπής και του ΔΣ της εταιρείας υπογράμμισε τα εξής:

«Είναι μία συνέντευξη τύπου που σηματοδοτεί μία συμφωνία με τη Novibet για τα επόμενα τρία χρόνια. Η σεζόν 2024-25 έφερε πολλές αλλαγές και μία από αυτή ήταν η συμφωνία με τη Novibet. Από την ίδρυσή της η Ανόρθωση υπήρξε πρωταγωνίστρια και πρωτοπόρα και συνοδεύουμε το όνομά μας με μία εταιρεία που άρχισε να δραστηριοποιείται έντονα στην Κύπρο. Ο Ανορθωσιάτης είμαι σίγουρος πως…Novibet θέλει. Είναι μία δύσκολη χρονιά και είναι μία σημαντική συμφωνία γιατί θα είναι δίπλα μας όχι μόνο οικονομικά αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις. Είναι ένας τρόπος να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε τον σχεδιασμό της ομάδας για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Όσον αφορά την επιλογή της Ανόρθωσης από την Novibet, ο κ. Ποζατίδης απάντησε λέγοντας:

«Όταν ένα ιστορικό σωματείο με πολλές επιτυχίες περνάει δύσκολα, είναι έξτρα κίνητρο για εμάς. Ήταν ένας λόγος παραπάνω για να επιλέξουμε την Ανόρθωση. Όπως είπα και πριν, μέσα από το πλάνο της θα ανέβει ξανά στην κορυφή. Δεν υποστηρίζουμε μόνο ομάδες, αλλά στηρίζουμε τον αθλητισμό και κάνουμε πολλές καμπάνιες και εκστρατείες για την τοπική κοινωνία και θα σχεδιάσουμε από κοινού πράγματα».

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιουλίου 2024 - 12:26

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.