Σημαντική ενίσχυση για τη Νότιγχαμ στην άμυνα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του αμυντικού Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα.

Ο πανύψηλος (1,95) Σέρβος διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα της Premier League, το οποίο λήγει το 2029.

Ο Μιλένκοβιτς αγωνίζεται στη θέση του δεξιού στόπερ και ήταν βασικό μέλος της ομάδας της Φιορεντίνα που έφτασε στους διαδοχικούς τελικούς του Europa Conference League το 2023 και το 2024, όπου ηττήθηκε από την Γουέστ Χαμ και τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος έπαιξε βασικός και στους τρεις αγώνες της Σερβίας στη φάση των ομίλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να προκριθεί στα νοκ άουτ. Με την Σερβία μετρά 57 συμμετοχές.

Στη Φιορεντίνα έφτασε το καλοκαίρι του 2017 από την Παρτιζάν Βελιγραδίου κι έκανε 263 εμφανίσεις στους «Βιόλα», σημειώνοντας 17 γκολ.

Η Φόρεστ ήθελε να ενισχύσει τις κεντρικές αμυντικές επιλογές της μετά την πρόσφατη πώληση του Μούσα Νιακατέ στη Λιόν.

Ο Μιλένκοβιτς, θεωρητικά, θα έπαιζε δίπλα στον Μουρίγιο στο κέντρο της άμυνας, εάν, όπως φαίνεται όλο και πιο πιθανό, ο Βραζιλιάνος παραμείνει στο «Σίτι Γκράουντ».

Η Φόρεστ έχει ήδη ολοκληρώσει τις μεταγραφές με τον τερματοφύλακα Κάρλος Μιγκέλ, τους μέσους Έλιοτ Άντερσον και Μάρκο Στάμενιτς και τον δεξιό μπακ Έρικ ντα Σίλβα Μορέιρα, ενόψει της νέας σεζόν.

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιουλίου 2024 - 16:24

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.