Κυνηγά ένα θαύμα η Πάφος

Ένα θαύμα ψάχνει η Πάφος στην σημερινή αναμέτρηση της με την Έλφσμποργκ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στον πρώτο αγώνα οι Σουηδοί είχαν επικρατήσει 3-0 και έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Πάφος χρειάζεται να κάνει τεράστια υπέρβαση για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα, ενώ έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες των Μελούσο που είναι τιμωρημένος και του Κβίντα που είναι εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας.

Στην χθεσινή Διάσκεψη Τύπου ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο ανέφερε μεταξύ άλλων:«Το σκορ δεν μας αφήνει πολλές ελπίδες. Μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές, για εμάς είναι ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή στην σεζόν και να πάρουμε τη νίκη, αλλά και να παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκριση. Ο κόσμος μας δίνει την ώθηση για να παλέψουμε και να δείξουμε ποια είναι η Πάφος. Παίζουμε σε ένα γήπεδο που έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις. Φανήκαμε τυχεροί, μας βγήκαν τα παιχνίδια και ελπίζω να γίνει ξανά αυτό και το ματς να τελειώσει με θετική νώτα. Ο καιρός επηρεάζει και τις δύο ομάδες, ίσως για την ομάδα από την Σουηδία θα είναι πρωτόγνωρο, αφού εμείς είμαστε πιο συνηθισμένοι. Θα πρέπει να εμφανιστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς σχολίασε: «Στον πρώτο αγώνα ξύπνησα με ίωση και είχα 39 πυρετό. Για τον αυριανό αγώνα είμαι απόλυτα έτοιμος και μπορώ να αγωνιστώ. Η ζέστη είναι κάτι που πρέπει να έχουμε υπόψιν μας, θα πρέπει να εμφανιστούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και το παιχνίδι μας, για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι».

Μία πιθανή ενδεκάδα για την Πάφο είναι η ακόλουθη: Ίβουσιτς, Κορέια, Γκολντάρ, Πηλέας, Ποντέλο, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πελάτζιο, Τάνκοβιτς, Ζάζα ή Μπρούνο και Ζάιρο.

Στα μεταγραφικά η Πάφος ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέπε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έτσι ο Πορτογάλος μέσος θα ριζώσει στην Πάφο για τα καλά. Σε μία άλλη εξέλιξη η Πάφος είναι σε επαφές με τον Ντέρικ Λουκάσεν. Πρόκειται για Ολλανδό κεντρικό αμυντικό που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είναι 29 ετών και έχει αγωνιστεί επίσης σε ομάδες όπως οι Αλκμάαρ, Άντερλεχτ και Αϊντχόφεν.

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιουλίου 2024 - 10:58

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.