Πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ισπανία! (στιγμιότυπα)

Η καλύτερη ομάδα του Euro 2024 είναι αυτή που στο φινάλε πανηγυρίζει την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Η Ισπανία επικράτησε πανάξια 2-1 της Αγγλίας και κατέκτησε το τρόπαιο για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μουδιασμένο και χωρίς πολλές φάσεις, όμως στο δεύτερο μέρος είδαμε πολύ καλύτερο θέαμα. Το γρήγορο γκολ στο 47΄ του Νίκο Γουίλιαμς έφερε αλλαγή δεδομένων.

Η Αγγλία αναγκάστηκε να παίξει πιο επιθετικά και με τις αλλαγές της έφερε το ματς στα ίσα με τον Πάλμερ στο 73΄. Ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν παράταση, όμως ένα πανέμορφο γκολ σε δημιουργία από τον Ογιαρθάμπαλ που ήρθε απ’ τον πάγκο χάρισε το βαρύτιμο τρόπαιο στους Ισπανούς.

Η Αγγλία είχε στο φινάλε τριπλή ευκαιρία να κάνει το 2-2 και να στείλει το ματς στην παράταση αλλά ο Ντάνι Όλμο πάνω στην γραμμή έσωσε και η φούρια ρόχα πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου μετά από 12 χρόνια.

Ισπανία (Λουίς ντε λα Φουέντε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ (83' Νάτσο), Λαπόρτ, Κουκουρέγια, Ρόδρι (46' Θουμπιμέντι), Ρουίθ, Γιαμάλ, Όλμο, Γουίλιαμς, Μοράτα (68' Ογιαρθάμπαλ).

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Γκέι, Στόουνς, Σάκα, Μέινου (70' Πάλμερ), Ρις, Σο, Φόντεν, Μπέλινγχαμ, Κέιν (61' Γουότκινς).

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιουλίου 2024 - 09:27

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.