Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης για τους επενδυτές

Με ανακοίνωσή της η Ανόρθωση επιβεβαιώνει ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από υποψήφιους επενδυτές στην Εταιρεία.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε σχέση με αναφορές στον Τύπο για διαφαινόμενο ενδιαφέρον επενδυτών για εμπλοκή στην Εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) Δημόσια ΛΤΔ, επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα:

Έχει εκδηλωθεί όντως σχετικό ενδιαφέρον και εκπρόσωποι των ενδιαφερομένων επισκέφθηκαν και τις εγκαταστάσεις της Ανόρθωσης. Οι επαφές είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και η όποια εκτίμηση για την κατάληξη τους άνευ αντικειμένου, αυτή τη στιγμή. Ακόμα, όμως, και στην περίπτωση που αυτές προχωρήσουν, απαιτείται συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Τονίζουμε πως η στήριξη του κόσμου της Ανόρθωσης, μέσω αγοράς κάρτας διαρκείας και εισφοράς στην πλατφόρμα www.anorthosisdonations.com, είναι καθοριστικής σημασίας για την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ενημέρωση για το θέμα θα δοθεί στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ημερομηνίας 17/7/2024».

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιουλίου 2024 - 15:53

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.