Σπιλέφσκι: «Μου τηλεφώνησαν πρόεδροι άλλων ομάδων, αλλά είμαι πεινασμένος για περισσότερα»

Στο επίσημο κανάλι του Άρη Λεμεσού μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι, με έμφαση στην πορεία της προετοιμασίας, ενώ αποκάλυψε πως δέχθηκε κρούσεις από προέδρους άλλων ομάδων.

Το πρώτο... part της συνέντευξης του Αλεξέι Σπιλέφσκι στο κανάλι του Άρη Λεμεσού κυκλοφόρησε το πρωί της Τετάρτης (10/7).

Δείτε τη συνέντευξη εδώ:

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιουλίου 2024 - 09:22

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.