«Πρώτη» για Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς ενσωματώθηκε στον Παναθηναϊκό και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα.

Ο Σέρβος χαφ ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα, μαζί με τον Μλαντένοβιτς, ενώ οι Μπακασέτας και Γεντβάι επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και είναι στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Την πρώτη του προπόνηση με τα «πράσινα» πραγματοποίησε την Τρίτη το απόγευμα στο «Γ. Καλαφάτης» το μεταγραφικό απόκτηση του Τριφυλλιού, Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος χαφ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα και σήμερα μαζί με τον Μλαντένοβιτς ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία του Τριφυλλιού.

Η προπόνηση είχε διάρκεια περίπου 1:30 ώρα και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, rondo, κυκλοφορία μπάλας και διπλό σε περιορισμένο χώρο.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν οι Μπακασέτας και Γεντβάι ενώ οι Μαξίμοβιτς – Μλαντένοβιτς συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης από την άλλη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το απόγευμα».

Πηγή sdna

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιουλίου 2024 - 08:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.