Πράσινο φως στον Σπόλιαριτς - Στην ΑΕΛ ο Κωνσταντόπουλος

Αλλαγή στάσης προκύπτει στον Άρη, όσον αφορά το κεφάλαιο Ματίγια Σπόλιαριτς.

Οι ιθύνοντες της Λεμεσιανής ομάδας έδωσαν το πράσινο φως σον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του σε άλλη Κυπριακή ομάδα. Ενδιαφέρον υπάρχει από την Ανόρθωση.

Ενίσχυση και για την ΑΕΛ, αλλά στο προπονητικό της επιτελείο, με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος κουβαλά εμπειρία από τη Τσάμπιονσιπ να αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων.      

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιουλίου 2024 - 20:29

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.