Ισοπαλία κόντρα στη Ραντνίσκι για τον ΑΠΟΕΛ και φεύγει αήττητος από τη Σερβία

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από την Ράντνισκι στο μεταξύ τους φιλικό που διεξήχθη στη Σερβία.

Οι παίκτες του Γκαγιέγο βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά ο Μαρκίνιος έφερε το ματς σε ισορροπία από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η Ραντνίσκι από τα πρώτα λεπτά πίεζε ψηλά. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ σημειώθηκε στο 12', με τον Κονσταντίνοφ να δοκιμάζει δύο διαδοχικά σουτ τα οποία κόντραραν σε αντίπαλους αμυντικούς και κατέληξαν άουτ.

Στο 19΄ο Σιπριάνο απέτρεψε ένα γκολ διώχνοντας σε κόρνερ, ωστόσο στο ίδιο λεπτό η Ραντνίσκι άνοιξε το σκορ ύστερα από δυνατό εντός περιοχής σουτ του Ρίστιτς, για το 1-0.

Ο Κονσταντίνοφ βρέθηκε στο έδαφος δείχνοντας να αντιμετωπίζει πρόβλημα και χρειάστηκε να γίνει αλλαγή για προληπτικούς λόγους. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΑΠΟΕΛ να μην έχει καταφέρει να μετατρέψει κάποια καλή του φάση σε γκολ.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά πεσμένος, με τον Γκαγιέγο να συνεχίζει με την ίδια ενδεκάδα. Και ο Εντογκαλά πέρασε εκτός μετά από πάτημα στο χέρι από αντίπαλο παραχωρώντας τη θέση του στον Θεοδώρου.

Στο 62΄ο Τεχέρα επιχείρησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Οι παίκτες του Γκαγιέγο έφτασαν στην ισοφάριση στο 76ο λεπτό, με τον Μαρκίνιος να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ:

Χριστοδούλου, Σούσιτς, Πέτροβιτς, Σιπριάνο (31′ Τσεπάκ-79′ Σιπριάνο), Κιντιγιά (79′ Μέερ), Κοσταντίνοφ (40′ Δώνης), Τεχέρα (79′ Πολυκάρπου), Σαρφό (79′ Σατσιάς), Μαρκίνιος (79′ Μάγιερ), Ντογκαλά (58′ Θεοδώρου), Ντράζιτς (79′ Μαϊόλι).

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιουλίου 2024 - 07:48

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.