ΑΕΚ: Έκλεισε τον Κοϊτά με 4 εκατ. ευρώ στη Σεντ Τρουιντέν

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε και τη μεταγραφή του Αμπουμπακαρί Κοϊτά, καθώς ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τη Σεντ Τρουιντέν για την απόκτηση του διεθνούς Μαυριτανού μεσοεπιθετικού.

Οι πληροφορίες των Βέλγων δημοσιογράφων αναφέρουν πως το κόστος της μεταγραφής του Κοϊτά θα φτάσει τα 4 εκατ. ευρώ (3,6 εκατ. το φιξ ποσό και 400.000 ευρώ υπό μορφή μπόνους), ενώ η βελγική ομάδα θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Ο Κοϊτά αναμένεται να έρθει στην Αθήνα μέσα στα επόμενα 24ωρα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την ΑΕΚ.

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιουλίου 2024 - 09:01

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.