Την Δεύτερα η ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του Ιωαννίδη

Ες αύριον τα σπουδαία για τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Παναθηναϊκό, αφού τότε ο Έλληνας φορ θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας και θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα.

Μέχρι την Δευτέρα (10/06) θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για να μάθουν τα νεότερα σχετικά με τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας φορ θα εξεταστεί αύριο από τον γιατρό των «πρασίνων» και τότε, σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την κατάσταση του ώμου του, αλλά και το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει.

Το διάστημα της αποθεραπείας του είναι σημαντικό, αφού μην ξεχνάμε πως σε περίπου μία εβδομάδα θα ξεκινήσει η πρώτη φάση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και λογικό είναι όλοι να επιθυμούν εκείνος να χάσει το μικρότερο δυνατό μέρος αυτής.

Υπενθυμίζουμε πως ο 24χρονος επιθετικός του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε στον ώμο στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Γερμανία και αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Gazzetta.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Ιουνίου 2024 - 13:59

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.