Οριστικό τέλος με Σάρι, ενεργοποιεί την συμφωνία με Ντιέγο Αλόνσο ο Παναθηναϊκός!

Tο τριφύλλι ενεργοποιεί την συμφωνία του με τον Ουρουγουανό προπονητή που είναι θέμα χρόνου να έρθει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που δεν απέδωσαν ούτε οι τελευταίες επαφές για την υπέρβαση με τον Μαουρίσιο Σάρι.

Ονειρο ήταν και πάει ο σπουδαίος Ιταλός Μαουρίτσιο Σάρι, για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει, με τις τελευταία εξελίξεις να φέρνουν προ των πυλών του πάγκου του τριφυλλιού τον Ουρουγουανό Ντιέγκο Αλόνσο

Ο Αλόνσο έρχεται άμεσα στη χώρα μας για την επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας συμφωνία του με τους πράσινους. Και δη τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου, του οποίου αποτελεί προσωπική επιλογή. 

Για την ακρίβεια ο Αλόνσο ήταν εδώ και καιρό η πρώτη και βασική του εισήγηση, μια και η υπέρβαση με τον Σάρι ήταν κάτι διαφορετικό που προέκυψε στο σύλλογο και δεν αποτέλεσε προϊόν σκάουτινγκ ασφαλώς ένας προπονητής όπως ο Ιταλός με την εμβέλεια που έχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. 

Ο 65χρονος Ιταλός «προφεσόρ» απάντησε ευγενικά «no» στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού στην τελευταία επαφή των δύο πλευρών μέσα στο Σαββατοκύριακο, με συνέπεια η υπέρβαση που πάλεψαν οι πράσινοι να μην ολοκληρωθεί, με τον Σάρι να επικαλείται εκ νέου τα οικογενειακό του ζητήματα αλλά επί της ουσίας να μην πείθεται από την προοπτική της χώρας μας και το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλωστε, μόνο μία φορά έχει δουλέψει εκτός Ιταλίας κι αυτή ήταν για το Λονδίνο, την Πρέμιερ Λιγκ και την Τσέλσι….

Ο Παναθηναϊκός ήταν αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να κινηθεί παράλληλα για να μην μείνει ξεκρέμαστος κι έτσι κύκλωσε την επιλογή του τεχνικού διευθυντή του. Ο Παπαδημητρίου έχει σκανάρει πολύ καιρό τον Αλόνσο, πιστεύει πολύ στο προπονητικό του προφίλ κι έτσι ο Ουρουγουανός θα αποτελέσει το νέο προπονητή των πράσινων υπογράφοντας και τυπικά το συμβόλαιό του στις αρχές της εβδομάδας. 

Ο Αλόνσο είναι ένας προπονητής που του αρέσει το άμεσο και το κάθετο ποδόσφαιρο. Θέλει λίγες και γρήγορες επαφές των παικτών με τη μπάλα, δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κατοχή της μπάλας, αλλά δίνει μεγάλη σημασία στην οργάνωση, τις αποστάσεις και τις μεταβάσεις (τρανζίσιον). 

Sdna.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Ιουνίου 2024 - 14:08

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.