Νέο μεταγραφικό «χτύπημα» ο Ατρόμητος: Συμφώνησε και με τον Φαν Βέερτ

Στον Ατρόμητο θα αγωνίζεται για δύο επόμενα χρόνια ο Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος έχει πάρει πάρει φόρα και «κλείνει» τη μία μεταγραφή μετά την άλλη. Οι Περιστεριώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Τομ Φαν Βέερτ για τα επόμενα δύο χρόνια και μέσα στις επόμενες μέρες, ο Ολλανδός επιθετικός θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Οι Περιστεριώτες με τον 33χρονο φορ κάνουν ακόμα μια σπουδαία προσθήκη μετά την απόκτηση του Καρλίτος και του Αλεξέι Κοσέλεφ. Μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ο Φαν Βέερτ βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που κατάφερε να τον κερδίσει.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος όπως και στις περιπτώσεις των Καρλίτος και Κοσέλεφ, αλλά και του Πάμπλο Γκαρσία, κινήθηκε μεθοδικά και αστραπιαία, παρότι ο φετινός σχεδιασμός ξεκίνησε πιο διστακτικά λόγω των επαφών (συνεχίζονται) του Γιώργου Σπανού με υποψήφιους επενδυτές για την πώληση της ΠΑΕ. Παρόλα αυτά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, έδωσε εντολή για δυναμική ενίσχυση, κάτι που το δείχνει έμπρακτα με τις παραπάνω κινήσεις. Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου μαζί με τον νέο επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ Στάθη Ταυλαρίδη, έχουν σηκώσει μανίκια και τρέχουν τον σχεδιασμό της ομάδας προκειμένου να έχει κλείσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το ρόστερ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας 2 Ιουλίου η «πρώτη»).

Ο Φαν Βέερτ συστήθηκε στο ελληνικό κοινό με την μεταγραφή του στον Βόλο τη σεζόν 2021/22 όπου σε 31 ματς σημείωσε 17 τέρματα. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ που τον απέκτησε τον Σεπτέμβριο του 2022. Με την ΑΕΚ σε 19 αγώνες σημείωσε 6 γκολ.

Gazzetta.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Ιουνίου 2024 - 14:01

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.