Ηττήθηκε 2-1, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις στη Γερμανία η Εθνική Ελλάδας

Ηττήθηκε με 2-1, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις στη σπουδαία φιλική αναμέτρηση στο «Μπορούσια Παρκ» η Εθνική Ελλάδος.

Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε εξαιρετικό α' μέρος στο «Μπορούσια Παρκ», με μεγάλες στιγμές και στο β'. Όμως, είδε τη Γερμανία να αξιοποιεί την ποιότητά της φτάνοντας στην ανατροπή (2-1) με γκολ στο 89'.

Ένα αποτέλεσμα που ήρθε με ανατροπή και, κάλλιστα, μπορεί να αφήνει δυσαρεστημένους τους Έλληνες διεθνείς.

Στο 33 το 0-1, από εξαιρετικό πρέσινγκ, ο Ρότα έκλεψε μπάλα, για να την πάρει ο Μπακασέτας και να την περάσει στον Τζόλη. Ο νεαρός εξτρέμ έπιασε το σουτ, ο Νόιερ απέκρουσε ασταθώς, με τον Μασούρα να έχει ακολουθήσει τη φάση, παίρνοντας το «ριμπάουντ» και σκοράροντας από κοντά. Παρότι η Εθνική είχε σημαντικές ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι -και διοργανωτές του Euro- αξιοποίησαν την ποιότητά τους και έφτασαν στην ανατροπή, με πρώτο «χτύπημα» του Χάβερτς στο 56' και δεύτερο από τον Γκρος στο 89'. Αναγκαστική αλλαγή με πρόβλημα στον ώμο ο Ιωαννίδης, επόμενο φιλικό για την Ελλάδα την Τρίτη (11/6), με τη Μάλτα στην Αυστρία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γερμανία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ – Κίμιχ (68' Χένρικς), Τα, Ρίντιγκερ (69' Σλότερμπεκ), Μίτελστατ (46' Ράουμ) – Άντριτς (68' Γκρος), Κρόος, Γκιντογκάν (68' Φίλκρουγκ) – Μουσιάλα, Χάβερτς, Βιρτς (46' Σανέ).

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Βλαχοδήμος (78' Αθανασιάδης) – Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης – Σιώπης, Μπακασέτας (68' Μπουχαλάκης), Μάνταλος (78' Κουρμπέλης) – Μασούρας (68' Δουβίκας), Ιωαννίδης (10' Παυλίδης), Τζόλης.

sport-fm.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουνίου 2024 - 08:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.