Βελτιωμένη επιθετικά, αδιόρθωτη αμυντικά και ήττα από Μολδαβία η Εθνική

Ηττήθηκε με 3-2 από τους Μολδαβούς η Κύπρος.

Η αμυντική αστάθεια της Εθνικής Κύπρου έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Μετά από τρεις φιλικές αναμετρήσεις στις οποίες είχε θετική εικόνα, κόντρα στη Μολδαβία εμφάνισε ξανά προβληματική εικόνα φέρνοντας τη φιλική ήττα με 2-3 στο Κισινάου.

Ένα τρίλεπτο (51’-53’) στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, κατά το οποίο έφερε τούμπα το ματς σε 2-1 ήταν το μοναδικό καλό της διάστημα στην αναμέτρηση.

Στη συνέχεια οι διεθνείς μας «κατέρρευσαν», κρατούσαν με δυσκολία την μπάλα και πιέστηκαν από τους γηπεδούχους. Σε διάστημα εφτά λεπτών η Εθνική δέχτηκε δύο πανομοιότυπα γκολ από στατική φάση, γνωρίζοντας τη 12η ήττα σε 17 ματς υπό τις οδηγίες του Κετσπάγια.

Σκόρερ για την Εθνική μας οι Ντανίλο Σπόλιαριτς (51’) και Ιωάννης Πίττας (53’).

Μολδαβία (Σεργκέι Κλετσένκο): Άβραμ, Ρεβένκο, Κρατσιούν, Μπαμπόγκλο (77′ Μπόγκατσιουτς), Πόσματς, Κοτσοκάρι, Ράτα, Ιονίτα (64′ Στίνα), Τσαϊμάκοφ (64′ Ποστολάτσι), Μοτπάν, Νικολαέσκου (77′ Κλετσένκο).

Κύπρος (Τιμούρ Κετσπάγια): Μολ, Σατσιάς (82′ Ηλία), Κυπριανού (59′ Ανδρέου), Ν. Παναγιώτου, Γκόγκιτς, Μαλεκκίδης, Ντ. Σπόλιαριτς (59′ Αρτυματάς), Κάστανος, Χρυσοστόμου (55′ Χ. Κυριάκου), Λοίζου (55′ Γαβριήλ), Πίττας.

Σκόρερ: Μοτπάν 44′, Στίνα 71′, Μπόγκατσιουτς 78′ / Ντ. Σπόλαριτς 51′, Πίττας 53′

Κίτρινες: Κρατσιούν, Στίνα / Λοίζου

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Ζίμπρου

Διαιτητής: Ντένις Σούρμαν (Ουκρανία)

Α’ βοηθός διαιτητή: Σέμεν Σλόντσακ (Ουκρανία)

Β’ βοηθός διαιτητή: Βολοντιμίρ Βισότσκι (Ουκρανία)

Τέταρτος: Ιον Όρλιτς (Μολδαβία)

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουνίου 2024 - 21:01

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.