Αποχαιρέτησε Αστάνα ο Μασούρας - Ανοίγει ο δρόμος για Ομόνοια ;

Ορθάνοικτος είναι πλέον για την Ομόνοια, ο δρόμος απόκτησης του Γιάννη Μασούρα. Με τον Ελλαδίτη δεξιό μπακ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αργά χθες βράδυ να αποχαιρετά την Αστάνα, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι ψηλά στη μετεγγραφική λίστα της Ομόνοιας  και σύμφωνα με όσα διαρρέουν επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου με τον Γιάννη Αναστασίου, υπεύθυνο στρατηγικό σχεδιασμού στο τριφύλλι. Αναμονή για να δούμε λοιπόν αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, ή αν τελικά ο "Μασούρ", καταλήξει κάπου αλλού.

μασουρασσ  ποστ.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουνίου 2024 - 08:33

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.