Δημητρίου για προγραμματισμό, Φαμπιάνο, Λοϊζου,προετοιμασία και Ομόνοια Tv

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου:

– ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ο προγραμματισμός προχωράει κανονικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως θέλουμε. Είχε γίνει αρκετή προεργασία από τον Μάρτιο και έπειτα και τώρα οι ενέργειες είναι σε πιο εντατικό ρυθμό. Είχαμε θέσει ως στόχο να ολοκληρώσουμε 4-5 μετεγγραφές μέχρι τις ημέρες έναρξης της προετοιμασίας. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η μια κίνηση με την απόκτηση του Εβάντρο Κόστα και ευχόμαστε όλα να εξελιχθούν ομαλά και να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο αυτό. Οι υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις – πέρα δηλαδή από αυτές που σας έχω αναφέρει ότι θέλουμε να ολοκληρώσουμε πρώτα – θα γίνονται στην πορεία και αφού ληφθούν υπόψη και οι ανάγκες που θα διαφανεί ότι έχουμε. Η ομάδα πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα καταστεί εφικτό να δημιουργηθεί ένα δυνατό ρόστερ, ικανό για να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει με αξιώσεις την υλοποίηση των αγωνιστικών μας στόχων.

– ΕΒΑΝΤΡΟ ΚΟΣΤΑ: Είναι ένας ποδοσφαιριστής που η ομάδα ήθελε να προσθέσει στο ρόστερ της για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή, αλλά και τις άλλες θέσεις στον μεσοεπιθετικό χώρο που αγωνίζεται. Ήρθε στην Κύπρο και ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του, αναχώρησε για την πατρίδα του και θα επιστρέψει με την έναρξη της προετοιμασίας.

– ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Τοποθέτηση για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας μας με τον Φαμπιάνο είχαμε κάνει τον Απρίλιο, όταν επί της ουσίας είχαμε πει ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί. Τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια. Συστήνουμε ακόμη λίγη υπομονή.

– ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ: Έχουν γραφτεί αρκετές ανακρίβειες τις τελευταίες ημέρες σχετικά με ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν δείξαμε ενδιαφέρον. Δυστυχώς διαπιστώνουμε πως μια μερίδα του κόσμου μας μπαίνει στη διαδικασία να εκλαμβάνει ως δεδομένο όποιο δημοσίευμα βγει για το θέμα αυτό και καταλήγει να συζητά, χωρίς λόγο, θέματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επαναλαμβάνουμε πως θα ήταν καλό ο κόσμος μας να αναμένει τις επίσημες τοποθετήσεις για να λαμβάνει την σωστή πληροφόρηση.

– ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση που θα αφορά την προετοιμασία της ομάδας μας, από την έναρξη, την προετοιμασία στο εξωτερικό και τους φιλικούς αγώνες. Στις 21 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διαδικασία των εργομετρικών και στις 24 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση. Για όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες συστήνουμε ακόμη λίγη υπομονή και όταν ολοκληρωθούν όλες οι διεργασίες θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση.

– ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ: Όπως έγινε γνωστό αποχώρησε ο Κυριάκος Παναγιώτου που κατείχε τα τελευταία χρόνια τη θέση του αναλυτή. Θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες την τελική σύνθεση του τεχνικού μας επιτελείου.

– OMONOIA TV: Η δημιουργία του επίσημου 24ωρου τηλεοπτικού καναλιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν κάτι που εξήγγειλε ο Πρόεδρος τον περασμένο Φεβρουάριου. Το OMONOIA TV θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το εγχείρημα αυτό έχει προχωρήσει αρκετά και το επόμενο διάστημα θα είμαστε σε θέση να δώσουμε όλες τις πληροφορίες που το αφορούν. 

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Ιουνίου 2024 - 15:39

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.