Προετοιμασία στο Ζλάτιμπορ θα κάνει ο ΑΠΟΕΛ, ανακοινώθηκαν τρια φιλικά

Στις 17 Ιουνίου εκκινά ο ΑΠΟΕΛ την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά 2024-2025. Οι γαλαζοκίτρινοι θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Σερβία από τις 27/06 μέχρι τις 10/07. Ανακοινώθηκαν τρια φιλικά.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών:

Οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν στο «Ta Meri Finance - Αρχάγγελος» στις 17/06 και 18/06 για εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας, θα πραγματοποιηθεί από τις 27/06 και μέχρι τις 10/07 στη Σερβία και συγκεκριμένα στην περιοχή Zlatibor.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, στο εξωτερικό, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει 3 φιλικά προετοιμασίας που έχουν οριστεί ως εξής:

30/06 19:00 (ώρα Κύπρου) vs FK Spartak Subotica

04/07 19:00 (ώρα Κύπρου) vs FK Novi Pazar

09/07 19:00 (ώρα Κύπρου) vs FK Radnički Kragujevac

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Ιουνίου 2024 - 10:49

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.