Οι αποφάσεις της ΚΟΠ για το νέο πρωτάθλημα - Επιστρέφουν οι φιλοξενούμενοι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ η συνεδρίαση σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος.

Αναφορικά με την πενιχρή χρησιμοποίηση του ντόπιου στοιχείου, αποφασίστηκε η αύξηση του προστίμου. Όποια ομάδα χρησιμοποιεί μόνο έναν Κύπρο θα πληρώνει 3 χιλιάδες ευρώ ενώ όποια δε χρησιμοποιεί κανέναν, θα καταβάλλει το ποσό των 10 χιλιάδων. Στη 2η κατηγορία θα υπάρξει υποχρεωτική χρησιμοποίηση τεσσάρων Κυπρίων και 5 στην Τρίτη.

Όσον αφορά τη μετακίνηση των οπαδών, αρχικά θα έχουμε επιστροφή, με την αξιοποίηση του 10% του κάθε γηπέδου από τους φιλοξενούμενους φιλάθλους. Στη συνέχεια ο αριθμός θα προσαρμοστεί στον βαθμό επικινδυνότητας του κάθε αγώνα.

Το πρωτάθλημα της νέας περιόδου θα αρχίσει με Κύπριους διαιτητές, ενώ ο τελικός κυπέλλου θα γίνει ξανά στο ΓΣΠ.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουνίου 2024 - 19:40

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.